Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο... νέος Ποντένσε του Ολυμπιακού - Ψηλά στη λίστα του Μπιέλσα - Μεγάλη "πτώση" για τον Μανωλά!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-23 18:10:00

Ο... νέος Ποντένσε του Ολυμπιακού - Ψηλά στη λίστα του Μπιέλσα - Μεγάλη "πτώση" για τον Μανωλά!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο... νέος Ποντένσε του Ολυμπιακού - Ψηλά στη λίστα του Μπιέλσα - Μεγάλη "πτώση" για τον Μανωλά!

Το ενδιαφέρον των Λιντς - Λεβερκούζεν και η ευκαιρία με τον Έλληνα στόπερ. Ποιοι παίκτες των Πειραιωτών βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού και γιατί κάνουν... γκελ τα ονόματά τους. Οι τελευταίες πληροφορίες για τον Κώστα Μανωλά, που δεν περνάει τις καλύτερες μέρες του στη Νάπολι.

Ολυμπιακός: Φαίνεται ότι η πορεία του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα στην Ευρώπη, έχει στρέψει αρκετά… μάτια σκάουτερ στον Πειραιά περιμένοντας να βρουν κάποιο… διαμαντάκι ώστε να ενισχύσουν τις ομάδες τους. Ειδικά, μάλιστα, οι σύλλογοι από την Αγγλία έχουν αρκετές φορές κάνει… deal με τους Ερυθρόλευκους με τους Ποντένσε και Σα πρόσφατα να αποτελούν τα πιο τρανά παραδείγματα. Έτσι, λοιπόν, στον δρόμο των Λύκων θέλει να κινηθεί και η Λιντς μιας και σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί ενδιαφέρεται για παίκτη των Πειραιωτών.

Ο λόγος για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που είναι στον Ολυμπιακό από τον περασμένο Ιανουάριο, έχοντας αφήσει την Πάκος Φερέιρα έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα την περασμένη σεζόν ο Μολδαβός έπαιξε και στις τέσσερις νοκ άουτ αναμετρήσεις των Πειραιωτών, με Άρσεναλ και Αϊντχόφεν, στην Ευρώπη ενώ συνολικά αγωνίστηκε 27 φορές έχοντας μάλιστα και μια ασίστ αλλά γενικότερα μια πολύ καλή παρουσία. Την φετινή χρονιά μετράει ήδη 14 παρουσίες στην ενδεκάδα της ομάδας του Μαρτίνς, ενώ το πιο σημαντικό είναι το γεγονός πως από αυτές τις 13 έχει παίξει από την αρχή μέχρι το τέλος των αναμετρήσεων με μοναδική εξαίρεση τον αγώνα με τον Απόλλωνα όπου βρέθηκε 67 λεπτά στο γήπεδο. Παράλληλα έχει καταφέρει να αυξήσει και την χρηματιστηριακή του αξία, καθώς αυτή τη στιγμή κοστίζει 2,5 εκατομμύρια ευρώ καθώς περίπου ένα χρόνο πριν ήταν στα 900.00 ευρώ.

Όλα αυτά, μαζί με το γεγονός πως έχει καταφέρει μόλις σε ηλικία 23 ετών να έχει 31 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Μολδαβίας έχει κάνει τον Μαρσέλο Μπιέλσα να τον έχει στο… μικροσκόπιό του, ενώ παράλληλα το γεγονός πως τα Παγώνια έχουν μόνο τον Τζούνιορ Φίρπο στην θέση του αριστερού μπακ, κάνει τους Ερυθρόλευκους να πιστεύουν πως μπορούν να προχωρήσουν σε ακόμα μια μεγάλη συμφωνία. Βέβαια ο Ρέαμπτσιουκ δεν είναι ο μόνος που ακούει τις μεταγραφικές… σειρήνες να ηχούν στου Ρέντη. Ακόμα ένας παίκτης που φέρεται να αποτελεί στόχο μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας είναι και ο Μίχαλ Καμπρόβνικ που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ενδιαφέρει τη Λεβερκούζεν.

Βέβαια το ζήτημα με την συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, μιας και ο νεαρός Πολωνός είναι δανεικός στον Πειραιά από την Μπράιτον μέχρι το καλοκαίρι. Έτσι παρά το γεγονός πως ο ίδιος δήλωνε στην διοίκηση των Άγγλων πως θέλει οπωσδήποτε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα αντιδράσει αν έρθει επίσημη πρόταση από τις Ασπιρίνες, μιας και ο ίδιος έχει δείξει στο παρελθόν πως δεν διαθέτει την… απαραίτητη υπομονή για να κάνει την κατάλληλη κίνηση. Αυτό όμως που μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα στον Πέδρο Μαρτίνς είναι το γεγονός πως τον Δεκέμβριο μπορεί να… ξεμείνει από αριστερά μπακ, μιας τόσο ο Μολδαβός, όσο και ο νεαρός Πολωνός είναι οι επιλογές που θεωρητικά καλύπτουν την συγκεκριμένη θέση.

Την ίδια στιγμή από την Ιταλία τα Μέσα της χώρας διατηρούν… ψηλά την υπόθεση του Κώστα Μανωλά για τους Ερυθρόλευκους. Ο Έλληνας αμυντικός μπορεί τις πρώτες τρεις αγωνιστικές να ξεκίνησε βασικός για τη Νάπολι στο πρωτάθλημα, όμως από τότε έχει καταγράψει άλλες τόσες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις κάτι που δείχνει ότι παρά τα όσα έλεγε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν τον εμπιστεύεται. Παράλληλα η αξία του από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα έχει καταγράψει θεαματική πτώση, σύμφωνα με το transfermarkt μιας και από τα 23 εκατομμύρια βρίσκεται στα 15, κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό οι Παρτενοπέι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους σε περίπτωση νέας κρούσης. Την ίδια στιγμή η Tuttosport αναφέρει πως οι Ναπολιτάνοι φέρονται να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τον κεντρικό αμυντικό της Τορίνο, Μπρέμερ.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος βρίσκεται στην Γκρανάτα από το 2018, έχοντας αφήσει την Ατλέτικο Μινέιρο έναντι 5,8 εκατομμυρίων ευρώ και από τότε μέχρι σήμερα έχει 84 συμμετοχές με 11 γκολ και 4 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα έχει καταφέρει να εκτοξεύσεις τις μετοχές του κοστίζοντας 15 εκατομμύρια, ενώ όταν έφτασε στην Ιταλία η τιμή του στο transfermarkt ήταν μόλις 2, ενώ τη φετινή χρονιά έχει παίξει σε όλους τους αγώνες, έχοντας σκοράρει στη νίκη της ομάδας του με την Σαλερνιτάνα με 4-0. Όλα αυτά δείχνουν την τάση των Ναπολιτάνων να βάλουν νέο… αίμα στην άμυνά τους, λογικά το καλοκαίρι, κάτι φυσικά που σημαίνει πως το όνομα του Κώστα Μανωλά θα συνεχίζει να απασχολεί τον Ολυμπιακό αρκετούς μήνες ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φάντασμα ο Καμαρά, θα κλατάρουν στον Ολυμπιακό - Δεν... μαντεύεις τον Γιαννίκη - Μεταγραφή ο ΠΑΟΚ"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags