Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Αν δεν νικήσει ο Ολυμπιακός ο Μαρτίνς θα... - Λείπει ο Φορτούνης - Ψυχολογικό αβαντάζ ο ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-22 17:34:00

"Αν δεν νικήσει ο Ολυμπιακός ο Μαρτίνς θα... - Λείπει ο Φορτούνης - Ψυχολογικό αβαντάζ ο ΠΑΟΚ"

του Γιώργου Κτενά
"Αν δεν νικήσει ο Ολυμπιακός ο Μαρτίνς θα... - Λείπει ο Φορτούνης - Ψυχολογικό αβαντάζ ο ΠΑΟΚ"

Τα λάθη στη Γερμανία και ποιοι παίκτες του Δικεφάλου που ξεχωρίζουν. Ο Σάκης Τσιώλης αναλύει στο Sportdog.gr την εικόνα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και σχολιάζει όσα περιμένουμε να δούμε στο παιχνίδι του Γ. Καραϊσκάκης. Η... μουρμούρα στο Λιμάνι και το πλεονέκτημα του Δικεφάλου.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Σούπερ ανάλυση στο sportdog από τον Σάκη Τσιώλη για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έδωσαν Πειραιώτες και Θεσσαλονικείς την Πέμπτη, αλλά και για το ντέρμπι στο Φάληρο!

Ποιους παίκτες ξεχώρισε, τι λέει για τους δύο προπονητές και πώς περιμένει το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής; Οι απαντήσεις στις δηλώσεις που ακολουθούν.

"Αυτόν δεν αξιοποίησε ο Μαρτίνς - Του λείπει ο Φορτούνης - Το εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ"

"Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανταγωνιστικός ο Ολυμπιακός, το πάλεψε, η μεγάλη ευκαιρία για τον Αραμπί να αλλάξει τα δεδομένα ήταν σε κρίσιμη στιγμή. Μετά το δεύτερο γκολ που έβαλαν οι Γερμανοί, έγιναν δύσκολα τα πράγματα. Δεν ξέρω μήπως έπρεπε πιο νωρίς να βγει ο Λαλά και να μπει ο Ανδρούτσος. Είναι εμφανής η έλλειψη να έχει παίκτη στα χαφ όπως ο Φορτούνης, και δεν ξέρω γιατί σε ένα παιχνίδι που χρειαζόταν ο Βαλμπουενά, δεν τον αξιοποίησε ο Μαρτίνς. Ίσως λόγω του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Σ. Τσιώλης.

Πώς είδατε τον ΠΑΟΚ;

"Ξεκίνησε καλά, είχε σε πολύ καλό μουντ τον Μπίσεσβαρ, νομίζω ότι η αποβολή τού τερματοφύλακα της Κοπεγχάγης ήταν καθοριστική. Αλλά γενικότερα ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ δεμένος, έβγαινε καλά στις αντεπιθέσεις. Ήταν με την πλάτη στον τοίχο η Κοπεγχάγη μετά την αποβολή, κι αυτό ήταν κάτι που το κατάλαβαν και το εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ". ,

"Aυτοί ήταν σημείο αναφοράς στον ΠΑΟΚ - Για αυτό πανικοβλήθηκε ο Δικέφαλος" - Ατάκα για Πασχαλάκη

Ποιους ξεχωρίσατε;

"Ο Ζίβκοβιτς μαζί με τον Μπίσεσβαρ ήταν σημεία αναφοράς μπροστά, ο Σβαμπ ήταν πολύ καλός στα χαφ, με τον Καντουρί περισσότερο στη συνέχεια θα πάρει βοήθειες ο ΠΑΟΚ. Εδώ και αρκετό καιρό και ο Πασχαλάκης διανύει καλή περίοδο. Ο Βαρέλα, επίσης, ήταν, καλός αν και είχε θέματα για καιρό".

Παρόλα αυτά πήγε να τον πάρει από κάτω προς το τέλος τον ΠΑΟΚ.

"Εκεί ήταν οι αμυντικοί χαφ που έπρεπε να κάνουν δουλειά, ήταν και η ψυχολογία των 4 γκολ με τον Βόλο και πανικοβλήθηκαν. Αλλά παίζει και ο αντίπαλος, που ρίσκαρε στο τέλος και τα έδωσε όλα για όλα επιθετικά".

"Μουρμούρα για Μαρτίνς στο ντέρμπι - Με την πλάτη στον τοίχο ο... - Έτσι θα αποκτήσει αβαντάζ ο ΠΑΟΚ"

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για το ντέρμπι

"Είναι καθοριστικό για τις δύο ομάδες, θα έχει εσωστρέφεια και μουρμούρα ο Ολυμπιακός αν δεν κερδίσει, ειδικά για τον Μάρτινς. Το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. Ξεχωριστό παιχνίδι, ξέρουν και οι δύο προπονητές ότι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Ο ΠΑΟΚ πήρε το Κύπελλο από τον Ολυμπιακό, αν πάρει και το παιχνίδι στο Φάληρο θα αποκτήσει ψυχολογικό αβαντάζ έναντι του αντιπάλου του". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τους… κρέμασε ο Μαρτίνς στη Γερμανία - Ο μεγάλος κίνδυνος πλέον για ΠΑΟΚ - "Ζημιά" με Καμαρά

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags