Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ξεκάθαρος Βαρούχας: "Κανένα φάουλ πριν τα γκολ του ντέρμπι - Χέρι Ρέαμπτσιουκ στο 93’ και…"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-24 23:36:00

Ξεκάθαρος Βαρούχας: "Κανένα φάουλ πριν τα γκολ του ντέρμπι - Χέρι Ρέαμπτσιουκ στο 93’ και…" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Βαρούχας: "Κανένα φάουλ πριν τα γκολ του ντέρμπι - Χέρι Ρέαμπτσιουκ στο 93’ και…" (ΦΩΤΟ)

Οι φάσεις του ντέρμπι που θα συζητηθούν μετά τη νίκη των Πειραιωτών. Ο καθηγητής διαιτησίας σχολίασε στην "Αθλητική Κυριακή" όσα έγιναν στο Γ. Καραϊσκάκης και τις... φωνές των δύο ομάδων.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και συμφώνησε με όλες τις υποδείξεις του Ντενίζ Αϊτικέν, κάνοντας λόγο για πολύ καλή διαιτησία.

Ο καθηγητής διαιτησίας υποστήριξε ότι δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ πάνω στον Εσίτι πριν το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, αφού ναι μεν σημειώνεται μια μικρή επαφή του Ρέαμπτσιουκ με τον παίκτη του ΠΑΟΚ, όμως αφενός δεν είναι αρκετή για να τον ρίξει στο έδαφος και αφετέρου η πτώση του γίνεται ετεροχρονισμένα.

Παρόμοια ήταν και η αιτιολόγησή του για το μοναδικό γκολ που πέτυχε ο Δικέφαλος του Βορρά, αφού τόνισε ότι δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ του Βιεϊρίνια στον Μπουχαλάκη στην αρχή της φάσης. Όπως ανέφερε, η επαφή με τον Βιεϊρίνια δεν δικαιολογεί την ετεροχρονισμένη πτώση του Μπουχαλάκη.

Τέλος, ο έμπειρος αναλυτής εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του ΠΑOΚ για χέρι του Ρέαμπτσιουκ στις καθυστερήσεις. Υποστήριξε ότι η μπάλα βρήκε όντως στο χέρι του "ερυθρόλευκου" άσου μετά από κεφαλιά, διευκρίνισε όμως ότι δεν στοιχειοθετείται παράβαση λόγω της πολύ απόστασης που είχε ο Ρέαμπτσιουκ με την μπάλα όταν αυτή έφυγε από το κεφάλι του αντιπάλου του.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σειρά τρόμου στο Netflix ο Εσίτι - Παρακαλούσαν τον διαιτητή στον Ολυμπιακό - Πώληση εκατομμυρίων

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags