Facebook Pixel ΑΕΚ: "Τρίβει τα χέρια" του ο Μελισσανίδης με Γιαννίκη - Η κίνηση που μπορεί να φέρει... τίτλο στην ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-25 18:13:00

"Τρίβει τα χέρια" του ο Μελισσανίδης με Γιαννίκη - Η κίνηση που μπορεί να φέρει... τίτλο στην ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τρίβει τα χέρια" του ο Μελισσανίδης με Γιαννίκη - Η κίνηση που μπορεί να φέρει... τίτλο στην ΑΕΚ!

Οι πρώτες αλλαγές του Έλληνα κόουτς και η αντίδραση της ομάδας στον Βόλο. Γιατί υπάρχει αισιοδοξία και απόλυτη ικανοποίηση στη διοίκηση για τον Αργύρη Γιαννίκη, το κλίμα στα αποδυτήρια και ποιον παίκτη... αποθέωσαν για το χθεσινό διπλό.
 

Την καλή ψυχολογία που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και το καλό υλικό που υπάρχει στο ρόστερ δείχνει η νίκη της ΑΕΚ στον Βόλο. Να συμπληρώσουμε κάτι ακόμα; Υπάρχει, πλέον, ένας προπονητής που μπορεί να πάρει το 100% από τους παίκτες.

 

Τι έκανε στον Βόλο ο Γιαννίκης; Πρέσινγκ δυνατό μεν, αλλά πολύ πιο πίσω από ο,τι σε σχέση με τον Ατρόμητο! Για αυτό και βρέθηκαν στην 11άδα οι Ανσαριφάρντ και Μάνταλος, καθώς αμφότεροι έχουν ικανότητα με την μπάλα στα πόδια, αλλά δεν είναι εκείνοι που θα δαγκώσουν τον αντίπαλο με δυνατή άμυνα έξω από την περιοχή του.

 

Στην ΑΕΚ υπάρχει ικανοποίηση από την παρουσία τού Γιαννίκη μέχρι στιγμής ομάδα, καθώς δείχνει να κάνει βασικά πράγματα που είχαν λείψει το διάστημα που ήταν ο Μιλόγεβιτς. Γιατί η Ένωση δείχνει ότι μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό, να μείνει κοντά στην κορυφή και, γιατί όχι, να είναι εκείνη που θα οδηγήσει την κούρσα.

 

Μάλιστα, μετά το 60΄ φάνηκε ότι ο Γιαννίκης είχε και εναλλακτικό πλάνο, με τον Άμραμπατ ψευτοεννιάρι και τον Λε Ταλέκ ως στόπερ μπροστά από την άμυνα. Κι αυτό είναι που κάνει τους Κιτρινόμαυρους ικανοποιημένους από την επιλογή του Γιαννίκη, καθώς φαίνεται ότι δουλεύει την ομάδα, αλλά έχει και δεύτερο σχέδιο που μπορεί να αξιοποιηθεί ακόμα και σε παιχνίδι που δεν υπάρχει λόγος για να αλλάξει το σύστημα.

 

Τέλος, στην Ένωση είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την παρουσία που έχει στα τελευταία παιχνίδια ο Στάνκοβιτς, αν και δεν είχε αρχίσει καλά τη σεζόν. Παρόλα αυτά δείχνει την κλάση του, καθώς στον Βόλο χρειάστηκε δύο φορές να σώσει την ομάδα του, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζει κανονικά αν και έχει το προβληματάκι στο πόδι που τον ταλαιπωρεί...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τους… τέλειωσε μετά τον Βόλο ο Γιαννίκης - Δύο ηχηρές αποχωρήσεις στην ΑΕΚ - Πρόταση έκπληξη! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags