Facebook Pixel Έρλινγκ Χάαλαντ: Σοκ με δημοσίευμα της Bild - Τόσο καιρό μένει εκτός ο Χάαλαντ - Πολύ σοβαρός τραυματισμός!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-25 22:36:00

Σοκ με δημοσίευμα της Bild - Τόσο καιρό μένει εκτός ο Χάαλαντ - Πολύ σοβαρός τραυματισμός!

Sportdog Team
Σοκ με δημοσίευμα της Bild - Τόσο καιρό μένει εκτός ο Χάαλαντ - Πολύ σοβαρός τραυματισμός!

Πολύ σοβαρός φαίνεται ότι είναι ο τραυματισμός του Νορβηγού σούπερ σταρ της Ντόρτμουντ και σύμφωνα με το Μέσο της Γερμανίας θα κάνουμε αρκετό καιρό μέχρι να τον δούμε και πάλι να παίζει ποδόσφαιρο.

Έρλινγκ Χάαλαντ: Πολύ σοβαρός φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός, που αποκόμισε στον αγώνα με τον Άγιαξ, για τον Νορβηγό σούπερ σταρ, καθώς σύμφωνα με την Bild θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μετά το τέλος του 2021.

Μάλιστα αυτό προέρχεται από οικογενειακό φίλο του ποδοσφαιριστή και πρώην διεθνή,του ποδοσφαιριστή, που είπε στην νορβηγική τηλεόραση πως "Το ματς απέναντι στον Άγιαξ πιθανότατα θα είναι το τελευταίο του μέσα στο 2021". Την ίδια στιγμή ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόζεμ ήταν ακόμα πιο αινιγματικός. 

"Ο Χάαλαντ είναι τραυματίας. Δεν είμαι όμως γιατρός και προτιμώ να μην κάνω εικασίες ή προβλέψεις", είπε ο τεχνικός των Βεστφαλών για την περίοδο που θα λείψει ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags