Facebook Pixel Ντιέγκο Μαραντόνα: Αυτοί ευθύνονται για τον θάνατό του!
| 2021-10-26 10:57:00

Νέα δήλωση-σοκ για Ντιέγκο Μαραντόνα: Αυτοί ευθύνονται για τον θάνατό του!

Sportdog Team
Νέα δήλωση-σοκ για Ντιέγκο Μαραντόνα: Αυτοί ευθύνονται για τον θάνατό του!

Σε μια δήλωση-αποκάλυψη προχώρησε πρώην δικηγόρος του Αργεντινού θρύλου, που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Νοέμβριο σε ηλικία 60 ετών.

Ντιέγκο Μαραντόνα: Η ιατρική φροντίδα δεν ήταν αυτή που έπρεπε και γι' αυτό κατέληξε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Αυτό δήλωσε ο πρώην δικηγόρος του θρυλικού Αργεντινού, Ματίας Μόρλα, μιλώντας για το θάνατο του Ντιεγκίτο.

«Τα ιατρικά λάθη και η έλλειψη φροντίδας οδήγησαν τον Ντιέγκο στο θάνατο», τόνισε σχετικά ο Μόρλα, μετά την τρίωρη κατάθεση του στον εισαγγελέα, που διερευνά τα αίτια του χαμού του φημισμένου άσου. 

Να σημειωθεί πως ο εισαγγελέας που ερευνά τις συνθήκες θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα, έχει ανακρίνει ήδη τον προσωπικό ιατρό και έμπιστο του Μαραντόνα, νευροχειρουργό, Λεοπόλδο Λούκε, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας, που παρακολουθούσε τον διάσημο Αργεντινό.

Αυτός ήταν ο συντονιστής για την ανάρρωση του Μαραντόνα, σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι -με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας- σε μια γειτονιά στα προάστια του Μπουένος Άιρες, όπου ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του 1986, πέθανε μόνος του, στις 25 Νοεμβρίου του 2020.

Στις αρχές Μαΐου, μια έκθεση εμπειρογνωμόνων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε «εγκαταλειφθεί στη μοίρα του» από την ιατρική του ομάδα, της οποίας η «ανεπαρκής και απερίσκεπτη» θεραπεία τον οδήγησε σε αργό και αγωνιώδη θάνατο.

Ο Μαραντόνα, ο οποίος υπέφερε από νεφρικά και ηπατικά προβλήματα, καρδιακή ανεπάρκεια, νευρολογική επιδείνωση και εθισμό στο αλκοόλ και στα ψυχοτρόπα φάρμακα, πέθανε από καρδιακή προσβολή, σε ηλικία 60 ετών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags