Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Κλάταρε" κορυφαίος άσος του ΠΑΟ - Κίνδυνος να τον... κάψουν στο Κορωπί - Κορωνοϊός και χειρουργείο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-26 14:17:00

"Κλάταρε" κορυφαίος άσος του ΠΑΟ - Κίνδυνος να τον... κάψουν στο Κορωπί - Κορωνοϊός και χειρουργείο!

του Νίκου Στεργίου
"Κλάταρε" κορυφαίος άσος του ΠΑΟ - Κίνδυνος να τον... κάψουν στο Κορωπί - Κορωνοϊός και χειρουργείο!

Ξαφνικό πρόβλημα πριν τον "τελικό" με Ατρόμητο και η απόφαση του Σέρβου προπονητή για την ενδεκάδα. Τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα, ο λόγος που έχει... πέσει η απόδοσή του και τι συμβαίνει στις προπονήσεις ενόψει της αναμέτρησης στο Περιστέρι.
 

Παναθηναϊκός: Μπορεί ο Ματέους Βιτάλ να ξεκίνησε… φουριόζος στις εμφανίσεις του με τα Πράσινα, καθώς μόλις στην πρώτη του παρουσία, με τον Απόλλωνα στην Λεωφόρο, εντυπωσίασε τους πάντες μοιράζοντας παράλληλα και μια ασίστ, στο τελικό 4-0, όμως τα πράγματα δεν συνεχίστηκαν με αυτό τον τρόπο. Φυσικά όλοι βλέπουν ότι πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να αλλάξει την ροή μιας αναμέτρησης, όμως στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν δείχνει την ίδια φρεσκάδα, με το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη να μην μπορεί να βοηθήσει καθόλου το Τριφύλλι.

 

Βέβαια αυτό έρχεται σαν συνέχεια των εμφανίσεών του μετά τον αγώνα με τον Βόλο, στις 26 Σεπτεμβρίου, όπου και πέτυχε το μοναδικό ως τώρα τέρμα του με τους Πράσινους, με τον νεαρό να δείχνει κουρασμένος κάτι που τον κάνει να παίρνει όλο και λιγότερες πρωτοβουλίες. Βέβαια σε όλα αυτά πρέπει βάλουμε το γεγονός πως ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται σερί από τις 28 Φεβρουαρίου, μιας και μέχρι τις 29 Αυγούστου που έκλεισε η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό είχε 31 συμμετοχές με την Κορίνθιανς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 5 γκολ και 3 ασίστ, ενώ παράλληλα η περασμένη σεζόν τον βρήκε τόσο να περνάει κορωνοϊό, όσο και να κάνει αρθροσκόπηση.

 

Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν έχει κάνει προετοιμασία με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, κάτι που δείχνει πολλές φορές τα λάθη που κάνει στο τακτικό κομμάτι. Όλα αυτά φυσικά τα έχει δει και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που θέλει να μιλήσει μαζί του ενόψει του κρισιμότατου αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για το Κύπελλο Ελλάδας, αφού και ο ίδιος ξέρει καλά πως ο 23χρονος έχει τις δυνατότητες να αλλάξει με μια φάση οποιαδήποτε αναμέτρηση, με το ταλέντο του να είναι αδιαμφησβήτητο.

 

Άλλωστε παρά τις μέτριες εμφανίσεις του ο Βιτάλ είναι ένας παίκτης που ο ίδιος ο Γιοβάνοβιτς ζήτησε, τον πιστεύει, μιας και τον έχει βάλει βασικό και στους 7 αγώνες του Τριφυλλιού, ενώ σίγουρα ξέρει πως να του ανεβάσει την ψυχολογία και να τον… φτιάξει μπροστά στη δύσκολη συνέχεια.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστική εξέλιξη: Έκλεισε η συμφωνία για το Κύπελλο - Πού θα δούμε το Ατρόμητος-Παναθηναϊκός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags