Facebook Pixel Ολυμπιακός: Παίρνει... αύριο Ονιεκούρου ο Τερίμ - 10 εκατ. για τρεις μεταγραφές - Φεύγει top όνομα με... βοήθεια Μόντσι
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-26 16:58:00

Παίρνει... αύριο Ονιεκούρου ο Τερίμ- 10 εκατ. για 3 μεταγραφές- Φεύγει top όνομα με "βοήθεια" Μόντσι

Οι Μιχείες
Παίρνει... αύριο Ονιεκούρου ο Τερίμ- 10 εκατ. για 3 μεταγραφές- Φεύγει top όνομα με "βοήθεια" Μόντσι

Αποκάλυψη από Τουρκία για τον λόγο που δεν "τραβάει" στον Ολυμπιακό. Η Γαλατασαράι που θα τον έπαιρνε πίσω δανεικό και... αύριο το πρωί, ο Ρόνι Λόπες που έχασε τη θέση του στο ρόστερ και ο τρόπος για να επιστρέψει στη Σεβίλλη τον Γενάρη. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μόνο στο Sportdog.gr!

Ολυμπιακός: Στον Ολυμπιακό ανακουφίστηκαν με τον Γκάρι Ροντρίγκες που εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όταν απο τον Ονιεκούρου συνεχίζουν να παίρνουν το απολύτως τίποτα ενώ ο Ρόνι Λόπες φαίνεται να οπισθοχωρεί στο ροτέισον του Μαρτίνς αφού τον ξεπέρασε και ο Βρουσάι! 

Μιλάμε για τρεις ξενους εξτρέμ που στοίχισαν συνολικά στον Ολυμπιακό 5.700.000 (αγορά, ενοίκιο, bonus free) ενώ θα στοιχίσουν και τα συμβολαιά τους (καθαρές αποδοχές) συνολικά περίπου πάνω απο 4.000.000 ευρώ!!

Η στήλη μεταφέρει τι λένε απο Τουρκία μεριά για το "φαινόμενο Ονιεκούρου", πως εξηγουν στην Γαλατά την παρουσία του στον Ολυμπιακό, γιατί ο "μεγας φαν" του, Φατίχ Τερίμ, έγινε έξαλλος τον Αύγουστο με την απώλεια του αλλά και πως αύριο θα τον έπαιρνε ξανά ως δανεικό στην "Τσι-Μπομ"! Επίσης, για την "αμεση προσαρμογή" του Γκάρι Ροντρίγκες αλλά και τον λόγο που ο Μαρτίνς τον "προφύλασε". Όπως και για το χλωμό μέλλον του Ρόνι Λοπες ενόψει Γενάρη...

ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ-1: δεν μπορεί ως εξτρέμ μέχρι τώρα αφού δεν έχει το ένας εναντίον ενός, δεν ντριμπλάρει, δεν σεντράρει, δεν σουτάρει, δεν μαρκάρει και δεν μπορεί να "κολλήσει" ως δίδυμο πλευράς με κάποιο μπάκ (όπως ο Γκάρι με τον Λαλά απο την πρώτη τους συνύπαρξη στην ενδεκάδα, για παράδειγμα)! Στον Οργανισμό Ολυμπιακός φυσιολογικά υπάρχει έντονος προβληματισμός μέχρι εκνευρισμός για τον... αόρατο Νιγηριανό και στον κόσμο μεγάλη απογοήτευση ενώ απο αρκετούς στα σόσιαλ μήντια αντιμετωπίζεται χιουμοριστικά σαν "η ντροπή των κομμωτηρίων"! Παίζει ρόλο φυσικά και πως ήρθε/προμοταρίστηκε στους Πρωταθλητες: υπερήφανη αγορά ύψους 4.700.000 ευρώ απο την Μονακό, με συμβόλαιο 1.600.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους και ως η Νο1 επιλογή/καψούρα του Πέδρου Μαρτίνς για τα εξτρέμ απο το καλοκαίρι του 2019!

ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ-2: η χρηματιστηριακή του αξία είναι σήμερα 7.000.000 ευρώ ενώ πριν απο μια 2ετία είχε φτάσει στην ανώτατη τιμή της, τα 13.000.000. Παρότι μόλις 24 χρονών έχει αναγκάσει τρια διαφορετικά κλάμπ (Έβερτον,Μονάκο,Ολυμπιακό) να σκάσουν ως tranfer fee για χάρη του συνολικά  26.200.000 ευρώ και την Γαλατα Σαράι για τρεις διαφορετικούς δανεισμούς του συνολικα 2.200.000 ως loan fee. Aν κανεις την σούμα το ποσό φτάνει στα 28.400.000 ευρώ, "μοιρασμένο" σε 4 κλάμπ που τα δαπάνησαν, απο 4 διαφορετικά πρωταθλήματα (αγγλικό,γαλλικό,τουρκικό,ελληνικό). Ολα αυτά για τον Ονιεκούρου που έχει εμφανιστεί μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό και έχει περιορίσει τους υποστηρικτές του - εκτός του Μαρτίνς - να μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού...

ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ-3: η στήλη "ψάχτηκε" στην Τουρκία και ειδικότερα στην Γαλατά για το "φαινόμενο Ονιεκούρου" που έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα και σχεδον χλευάζεται. Τι μας μεταφέρθηκε; "Δεν είναι μόνο ο Μαρτίνς αλλά και ο Φατίχ Τερίμ μεγάλος φαν του Χένρι. Μάλιστα όταν κατάφερε ο Ολυμπιακός και τον πήρε στις αρχές Αυγούστου, ο "στρατάρχης" μας, όπως αποκαλείται ο Τερίμ, είχε θυμώσει πάρα πολύ και... ξέσπασε στην διοίκηση! Επέμενε πως έπρεπε να είχαν δοθεί τα χρήματα που ζητούσε η Μονακό κι ας ήταν περισσότερα απο αυτά που πλήρωσε ο Ολυμπιακός ώστε να έμενε ο Ονιεκούρου στην "Τσι-Μπομ". Το θεώρησε απώλεια..."!

ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ-4: όσον αφορά στην εξήγηση, απο τους ανθρώπους της Γαλατά, για τις χαμηλές πτήσεις του Νιγηριανού εξτρέμ στον Ολυμπιακό ήταν απόλυτοι: "τον παρακολουθούμαι και δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον Ονιεκούρου στην Γαλατά. Για μας, που ξέρουμε την ποιοτητά του, είναι καθαρά θέμα προσαρμογής του, δεν τίθεται θέμα αμφισβητησής του δηλαδή. Ο Χένρι δεν έχει μπεί στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, δεν έχει ακόμη προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον. Προφανώς δεν έχουν βρει τα...κουμπιά του αφού όντως πρόκειται για ιδιαίτερο χαρακτήρα"! Αν μάλιστα κρίνουμε απο όσα ακούσαμε απο Τουρκία, στην Γαλατά ο Φατίχ Τερίμ κι...αύριο κιόλας έπαιρνε ξανά τον Ονιεκούρου, ακόμη και ως δανεικό απο τον Ολυμπιακό!

ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: χρειάστηκε μόλις ένας 45λεπτο κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Γκάρι για να φανεί η διαφορά του ως εξτρέμ που δίνει πλάτος και κάνει τα βασικά της θέσης αρκετά καλά, σε σχέση με τους Ονιεκούρου και Ρόνι Λόπες. Και όπως λέει πλέον το ρεπορτάζ θα είναι ο 15ος βασικός παίκτης του Ολυμπιακού, απο αυτούς δηλαδή που ο Μαρτίνς βγάζει την ενδεκάδα. Το εντυπωσιακό με τον Γκάρι ήταν πως προσαρμόστηκε άμεσα, λές και έπαιζε απο... πρόπερσι στους "ερυθρόλευκους". Βέβαια ο άσος απο το Κάπο Βέρντε έχει και ιστορικό μυικών ενοχχλήσεων/τραυματισμών και θέλει την διαχειρισή του σε αγώνες και προπονήσεις. Ισως για αυτό τον λόγο κιόλας ο Μαρτίνς καθυστέρησε να τον ρίξει στην αρένα αλλά και θα τον προστατέψει στο Αγρίνιο...

ΡΟΝΙ ΛΟΠΕΣ: συμπληρώνει την τριάδα των ακριβοπληρωμένων εξτρέμ που ήρθαν το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Αγορά ο Ονιεκούρου, ελεύθερος ο Γκάρι, με δανεισμό ο Ρόνι. Και οι τρεις μάλιστα προσωπικές επιλογές του κόουτς Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος καθαρίζει κοντά στο 1.300.000 ευρώ ετησίως ενώ πήρε και μια 500αρα ως loan fee η Σεβίλλη απο τον Ολυμπιακό. Το ερώτημα είναι πως θα μπορέσουν να το γυρίσουν και ο Ρόνι Λοπες και ο Ονιεκούρου αφού πλέον ο Μαρτίνς θα "μαζέψει" το ροτέισον και δεν είναι ευκολο να τους δίνει αβέρτα, κουβέρτα ευκαιρίες μπας και ρολάρουν. Κατά συνέπεια δεν θα μου έκανε εντύπωση αν το Δεκέμβριο οι "ερυθρόλευκοι" θέσουν θέμα διακοπής του δανεισμού του. Θα πρέπει βέβαια να. ψηθεί για αυτό και ο Μόντσι της Σεβίλλης, που δεν είναι...ευκολος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τον πουλάει μέχρι 20 εκατ. ο Ολυμπιακός" - Το κόλπο με Ιταλία "απογειώνει" το deal - Νέος... Ρέτσος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags