Facebook Pixel Sportdog.gr | Μήπως να τον κρατήσουν; Η απόλυση Κούμαν θα κοστίσει στη Μπαρτσελόνα 12 εκατ. ευρώ
| 2021-10-28 11:31:00

Μήπως να τον κρατήσουν; Η απόλυση Κούμαν θα κοστίσει στη Μπαρτσελόνα 12 εκατ. ευρώ

Sportdog Team
Μήπως να τον κρατήσουν; Η απόλυση Κούμαν θα κοστίσει στη Μπαρτσελόνα 12 εκατ. ευρώ

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El País», η απομάκρυνση αυτή θα κοστίσει στη Μπαρτσελόνα 12 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο δεν θα ήταν υποχρεωμένη να τα πληρώσει τη στιγμή της απόλυσης, αλλά στο τέλος της σεζόν.
 
 

Μπαρτσελόνα: Το συμβόλαιο του Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος έσπασε τη συμφωνία του με την ολλανδική ομοσπονδία, αφήνοντας την εθνική ομάδ, για να φτάσει στη Βαρκελώνη και τη Μπαρτσελόνα, προέβλεπε ετήσιες αποδοχές 7 εκατ. ευρώ.


 
 Οι Καταλανοί έχει πλέον το 4% του ορίου αποδοχών της, δηλαδή περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ, για να προσλάβει νέο προπονητή και τους συνεργάτες του.

 Εκλεκτός για αν διαδεχθεί τον Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, είναι ο Τσάβι, που περιμένει να οριστικοποιήσει την αποχώρησή του από την Αλ-Σαάντ του Κατάρ. 
 Ήδη κοντά στην Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2019-20, όταν ο Έρικ Αμπιντάλ, τότε τεχνικός γραμματέας, ταξίδεψε στη Ντόχα με τον Όσκαρ Γκράου, διευθύνοντα σύμβουλο του συλλόγου, για να προσπαθήσουν να αποσπάσουν την υπογραφή του, κάτι που δεν συνέβη. 

 Ο Σέρχι Μπαρχουάν, προπονητής της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα, θα είναι πιθανότατα ο προσωρινός προπονητής στα παιχνίδια με Αλαβές, Ντιναμό Κιέβου και Θέλτα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags