Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Σίντζι Καγκάβα: Ούτε έναν χρόνο δεν έχει συμπληρώσει στο ρόστερ του Δικέφαλο
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-28 13:45:00

Σε απόγνωση στον ΠΑΟΚ με πρωτοκλασάτο όνομα - Δεν πηγαίνει στην προπόνηση - Είναι... τουρίστας

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σε απόγνωση στον ΠΑΟΚ με πρωτοκλασάτο όνομα - Δεν πηγαίνει στην προπόνηση - Είναι... τουρίστας

Η στήριξη του Λουτσέσκου, η πρόταση από Αμερική και το συμβόλαιο. Ποιος είναι ο παίκτης που όχι μόνο έχασε τη θέση του στην 11αδα και στις αποστολές του Δικεφάλου, αλλά δείχνει πλέον να τα έχει... παρατήσει. Στη Θεσσαλονίκη περιμένουν μία πρόταση και αυτός γράφει... βιβλίο!
 

ΠΑΟΚ - Σίντζι Καγκάβα: Ούτε έναν χρόνο δεν έχει συμπληρώσει στο ρόστερ του Δικέφαλου, ως ενεργό μέλος, ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός και ήδη από τους πρώτους μήνες τής παρουσίας του είχε φανεί ότι οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν να περιμένουν πολλά από εκείνον.

Ο 32χρονος άσος είχε μείνει ελεύθερος από τη Σαραγόσα στις αρχές Οκτωβρίου του 2020 και στην Ελλάδα ήρθε με την υποσχετική ότι ήταν σε καλή κατάσταση και χρειαζόταν ένα καλό περιβάλλον για να παίξει, ξανά, καλή μπάλα.

Κι ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία του είχε δώσει ευκαιρίες, όπως και ο Λουτσέσκου στην αρχή της φετινής σεζόν, ο Καγκάβα απέδειξε ότι δεν έχει να προσφέρει τίποτα στην ομάδα, δεν μπορεί να βρει ρυθμό και την ταχύτητα που είχε στη Ντόρτμουντ, φαίνεται ότι έχει χάσει πια την επαφή του με το ίδιο το άθλημα. 

Κι εδώ είναι που αρχίζουν τα "ωραία": Ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται ότι έχει ήδη αποδεχτεί αυτόν τον ρόλο, του τελειωμένου από το ποδόσφαιρο δηλαδή, κι αυτός είναι ο λόγος που συγγράφει ήδη την αυτοβιογραφία του! Μιλάμε για την πλήρη αντίφαση ή, καλύτερα, για την μεγαλύτερη παραδοχή ότι έχει αφήσει πίσω την μπάλα και ασχολείται με άλλα πράγματα: Εν ενεργεία ποδοσφαιριστής και γράφει την αυτοβιογραφία του.

Μάλιστα, άνθρωποι με τους οποίους επικοινώνησε το sportdog από τη Θεσσαλονίκη χαρακτήρισαν... τουρίστα τον Ιάπωνα άσο, καθώς πότε πηγαίνει για προπόνηση και πότε όχι, με διάφορες προφάσεις, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι ακόμα και σε αυτό το ρόστερ του ΠΑΟΚ, που δεν περισσεύει πραγματικά κανείς (μέχρι και ο Εσίτι βρήκε χώρο και, μάλιστα, ως βασικός σε διαδοχικά ματς!), ο Καγκάβα έχει εξαφανιστεί πλήρως.

Ίσως από την ομάδα να θεώρησαν ότι το καλοκαιρινό φλερτ από την Αμερική θα μπορούσε να παρουσιαστεί ως επίσημη πρόταση και, γιατί όχι, να προκύψει κάποιο όφελος από την παραχώρησή του μέσα στο επόμενο διάστημα. Μόνο που τα παραμύθια χρειάζονται δράκους, πρίγκιπες και πριγκίπισσες για να είναι πιστευτά, κι αυτό που έχει ο Δικέφαλος είναι ένας 32χρονος παλαίμαχος στο ρόστερ του, που αργά ή γρήγορα θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παραμύθια" για Γιαννούλη - "Περιμένουν" 3.5 εκατ. και... Τσάμπιονσιπ - Γι΄ αυτό δεν παίζει ο Τζόλης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags