Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η πρώτη μεταγραφή ΠΑΟ για Γενάρη - Αυτόν θέλει από Ελλάδα - Έρχεται ενεργό "8αρι" στον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-28 17:09:00

Η πρώτη μεταγραφή ΠΑΟ για Γενάρη - Αυτόν θέλει από Ελλάδα - Έρχεται ενεργό "8αρι" στον Ολυμπιακό

Οι Μιχείες
Η πρώτη μεταγραφή ΠΑΟ για Γενάρη - Αυτόν θέλει από Ελλάδα - Έρχεται ενεργό "8αρι" στον Ολυμπιακό

Ποιον Έλληνα δεν "βλέπει" ο κόουτς του Τριφυλλιού και η άφιξη στου Ρέντη. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοιτάζουν ήδη την αγορά για τη μεταγραφική ενίσχυσή τους και ψάχνουν για συγκεκριμένους παίκτες. Ποιος αρέσει από τη Superleague στους Πράσινους και γιατί ψάχνει χαφ ο Πέδρο Μαρτίνς.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η στήλη την ημέρα που η Ελλάδα γιορτάζει το ιστορικό "ΟΧΙ" λέει...ναι σε τρία δυνατά μεταγραφικά παρασκήνια, που αφορούν τις ομάδες του πάλαι ποτε ΠΟΚ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Με αυτά και με αυτά έκανε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην σεζόν. Έστω και στο Κύπελλο, έστω και με αντίπαλο που την αγνοεί ακόμη και σε φιλικά, όπως ο (σε τεράστια αγωνιστική κρίση) Ατρόμητος. Το χθεσινό ματς όμως, ανέδειξε μια μεταγραφική προτεραιότητα των "πράσινων" ενόψει Γενάρη. Αυτή της προσθήκης αριστερού μπάκ. Όταν βγήκε λόγω ενοχλήσεων ο Χουανκάρ έπαιξε αριστερά ο δεξιός μπάκ Σάντσες! Τον Χατζηθεοδωρίδη δεν τον βλέπει ο Γιοβάνοβιτς, δεν ήταν κάν στο πάγκο.

Θυμίζω πως τις τελευταίες ημέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου χάλασε η μετακίνηση του Φράνκο Φεράρι από τον Βόλο (με συμβόλαιο ως το 2023). Ο Αργεντινός συνεχίζει να αρέσει πολύ στους "πράσινους" και δεν αποκλείω να αριβάρει με καθυστέρηση τον Γενάρη. Διαφορετικά, όπως ξέρουν και στην πιάτσα agents o Παναθηναϊκός θα πάρει άλλον αριστερό μπακ. Είτε απο την Ελλάδα, είτε απο το εξωτερικό. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το καλοκαίρι τελειώνει και το συμβόλαιο του Χουανκάρ...

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μεταγραφική περίοδος χωρίς να κάνει μεταγραφή... απαγορεύεται στους "ερυθρόλευκους". Κι ας έχουν ακόμη και πλήρες ρόστερ. Τι σημαίνει αυτό ενόψει χειμερινού "παζαριού"; Εξτρέμ μπορεί να φύγει, να έρθει άλλος αποκλείεται. Ούτε  προσθήκη σεντερ φορ προβλέπεται με τα τωρινά δεδομένα κι ας υπάρχουν...μόλις δυο στο ρόστερ, Ελ Αραμπί/Τικίνιο. Κι αυτό αφού ο Αλγερινός "κόπηκε"/δεν θα πάει στο Κόπα Αφρικά". Για στόπερ ίσως ανοίξει συζήτηση αν πρώτα έχει αποχωρήσει ο Σεμέδο. Τι έμεινε τότε; Αριστερός μπακ και κεντρικός χαφ. Δηλαδή ένα 8άρι! Και ήδη στην αγορά λένε πως οι "ερυθρόλευκοι" δουλεύουν περιπτώσεις και σκανάρουν υποψήφιους μέσους. Βλέπετε θα χάσει στο Κόπα Αφρικά  Μαντί Καμαρα και τον ("αντι-Καμαρά") Κουντέ, όπως και τον μικρό Καμαρά, τον Αγκιμπού, που για τον Μαρτίνς είναι 8άρι. Δεδομένα , λοιπόν, τέλη Δεκέμβρη πρέπει να περιμένουμε την άφιξη τέτοιου παίκτη/ μεταγραφής στου Ρέντη. Δανεικό ή με αγορά, δεν το ξέρω ακόμη. Θα είναι πάντως ενεργός και όχι από τους... ελεύθερους.

ΑΕΚ: Ένας από τους λίγους παίκτες της που είχε πολύ καλή άποψη και προσπάθησε να "στηρίξει" τον κόουτς  Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ήταν ο Βράνιες. Βέβαια ο διεθνής Βόσνιος έχει... τρέλα με την ΑΕΚ ενώ και στα δυο ματς με τον Γιαννίκη στον πάγκο ήταν από τους καλύτερους. Βελτιωμένος κι πιο αξιόπιστος, ενδεχομένως και λόγω του νέου παρτενέρ του (Μήτογλου), που είναι διαφορετικού στυλ από τον Τζαβέλα ( με τον τελευταίο πάντως ο Βράνιες  έχει πολύ καλή σχέση, κάνουν παρέα και εκτός γηπέδων). Γιατί τα θυμήθηκα τώρα όλα αυτά; Επειδή έπεσε στην αντίληψη μου η οικονομική συμφωνία με την οποία ήρθε το καλοκαίρι ο Βράνιες στην ΑΕΚ. Με συμβόλαιο κοντά στις 450.000 ευρώ (καθαρές αποδοχές) αλλά και έχοντας προηγουμένως  πάρει 950.000 απο την Άντερλεχτ  (τρελή) αποζημίωσή για να λυθεί εκείνο το συμβόλαιο.

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με... έξτρα κιλά ο Σεμέδο - Ποια συμφωνία για να γυρίσει και πώς θα φύγει - "Καταστροφή" για Σπανό!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags