ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Ως κατάντια χαρακτηρίζουν οι άνθρωποι του Δικέφαλου αυτό που συμβαίνει με το θέμα του Καυτανζογλείου, καθώς είναι σαφές ότι πρόκειται για γραφειοκρατικές διαδικασίες που θα μπορούσαν να είχαν ξεπεραστεί και να είχε δρομολογηθεί το ζήτημα. Για την ώρα, όμως, βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν...

Γιατί ο Δικέφαλος ζητάει οι εργασίες που θα γίνουν σε ένα παρατημένο γήπεδο όπως είναι ο Καυτανζόγλειο, και θα ξεπεράσουν τα 2 εκατ. ευρώ, να αφαιρεθούν από τα ενοίκια που θα δώσει η ομάδα τα χρόνια που θα το χρησιμοποιήσει.Για την ώρα, όμως, δεν έχει προχωρήσει αυτή η ρύθμιση.

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει, όμως, να βρει άμεσα μια λύση, καθώς πρέπει από την Άνοιξη του 2022 να μεταφερθούν όλες οι υπηρεσίες του συλλόγου (ΠΑΕ, Ερασιτέχνης, άλλα τμήματα) από την Τούμπα, προκειμένου να προετοιμαστούν οι εργασίες για την κατεδάφιση.

Το ζήτημα, όμως, είναι πού θα μετακομίσουν και, κυρίως, πού θα παίξει η πρώτη ομάδα. Γιατί η ιδέα να αλλάξει νομό (π.χ. να πάει στις Σέρρες) είναι εντελώς παράλογη. Συγκεκριμένα, άνθρωποι κοντά στην ομάδα υποστηρίζουν ότι... άλλοι θα χρειαστεί να αλλάξουν πόλη αν δεν υπάρξει λύση και όχι ο Δικέφαλος!

Το Καυτανζόγλειο είναι η καλύτερη δυνατή λύση, ενώ και η Πολιτεία θα είναι κερδισμένη από την παραχώρησή του για κάποια χρόνια, καθώς θα γίνουν εργασίες αναβάθμισης.

Στο γήπεδο του Μακεδονικού γίνονται, επίσης, βελτιωτικές εργασίες (για τον ΠΑΟΚ Β΄), αλλά ακόμα κι αν φτάσουν στις 7.500 οι θέσεις των οπαδών που μπορούν να φιλοξενηθούν, δεν γίνεται μια ομάδα πρωταθλητισμού όπως Δικέφαλος να βγάλει εκεί τρεις σεζόν...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η... κατάρα Δώνη πάνω από την Τούμπα - "Καμπανάκι" για Λουτσέσκου - Εκτός 11αδας κορυφαίο όνομα!