Facebook Pixel Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Αχτύπητο δίδυμο στον Ολυμπιακό - Ποιοι άλλαξαν το ματς στο Αγρίνιο - Εύκολη ντρίμπλα σε Σωκράτη
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-30 21:58:00

Αχτύπητο δίδυμο στον Ολυμπιακό - Δικαίωση Μαρτίνς με Λόπες - Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αχτύπητο δίδυμο στον Ολυμπιακό - Δικαίωση Μαρτίνς με Λόπες - Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα!

Πώς... έκλεψε το ματς ο Πορτογάλος και οι πρώτες απαντήσεις στο κράξιμο. Ο Ολυμπιακός έφυγε με σπουδαίο διπλό (1-2) από την έδρα του Παναιτωλικού, έχοντας συγκεκριμένους πρωταγωνιστές από τον πάγκο. Οι κινήσεις του Πέδρο Μαρτίνς που άλλαξαν τη ροή του αγώνα, ο "αρχοντικός" Εμβιλά και τα λάθη στην άμυνα.

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Δύσκολη νίκη με 2-1 πήραν οι Ερυθρόλευκοι στο Αγρίνιο, ύστερα από ένα αρκετά επεισοδιακό ματς, που είχε πέναλτι, VAR και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα. 

Ο Ολυμπιακός πήρε το τρίποντο με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ελ Αραμπί στο 70ο λεπτό του αγώνα, που κέρδισε ο Ματιέ Βαλμπουενά, ύστερα από τρομακτική σύγκρουση με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού.

Στα θετικά για τους Πειραιώτες ήταν η εικόνα του βελτιωμένου Ρόνι Λόπες, ο οποίος ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση και έκανε την καλύτερή του εμφάνιση από όταν ήρθε στον Ολυμπιακό, βγάζοντας και την ασίστ στο πρώτο γκολ του Τικίνιο. Πάντως, δείχνει ότι σιγά σιγά ανεβαίνει, αν και ακόμα χρειάζεται να βρει τον ρυθμό του.

Καταλυτικός ήταν ξανά ο Γιάν Εμβιλά, ο οποίος έκανε "αρχοντική" εμφάνιση στην μεσαία γραμμή, με το παιχνίδι του Ολυμπιακού να περνάει σχεδόν πάντα από τα δικά του πόδια. 

Φυσικά, χρειάστηκαν και οι κινήσεις του Πέδρο Μαρτίνς από τον πάγκο, αφού με την είσοδο των Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί το ματς άλλαξε και φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν αυτοί που είχαν συμμετοχή στο νικητήριο γκολ των Ερυθρόλευκων.

Μια άλλη διαπίστωση είναι ότι για όσο διάστημα έπαιξαν παρέα οι Τικίνιο και Ελ Αραμπί σε διάταξη 4-4-2 για τον Ολυμπιακό έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, καθώς οι Πειραιώτες "τσουλούσαν" καλύτερα στο επιθετικό κομμάτι και φαίνεται ότι όταν βρουν "χημεία" θα γίνουν αχτύπητο δίδυμο.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως για ένα ακόμα ματς υπήρξε γκέλα στην άμυνα του Ολυμπιακού, αφού στο γκολ του Βέργου για τον Παναιτωλικό, έγινε αρχικά το λάθος από τον Ουσεϊνού Μπα, ενώ στη συνέχεια ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δέχτηκε πολύ εύκολα την ντρίπλα από τον πρώην επιθετικό των Ερυθρόλευκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή τζακ-ποτ για Ολυμπιακό - Τρέλανε τον... Μουρίνιο και έρχεται τζάμπα στο Λιμάνι τον Γενάρη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags