Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Στη λίστα της Νιουκάστλ ο Πορτογάλος τεχνικός!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-01 09:34:00

"Ρουκέτα" από Αγγλία στον Ολυμπιακό - Θέλει Πέδρο Μαρτίνς μεγάλη αγγλική ομάδα - Ρεπορτάζ!

Sportdog Team
"Ρουκέτα" από Αγγλία στον Ολυμπιακό - Θέλει Πέδρο Μαρτίνς μεγάλη αγγλική ομάδα - Ρεπορτάζ!

Ο Πορτογάλος τεχνικός τού Ολυμπιακού έχει πολύ καλό όνομα στο Νησί, καθώς και το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε ενδιαφέρον για την απόκτησή του, με τους Times να κάνουν λόγο ότι βρίσκεται στην κορυφή τής λίστας της Νιουκάστλ!

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Στη λίστα της Νιουκάστλ ο Πορτογάλος τεχνικός!

Ο Πορτογάλος προπονητής τού Ολυμπιακού έχει πολύ καλό όνομα στο Νησί, καθώς και το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε ενδιαφέρον για την απόκτησή του, με τους Times να κάνουν λόγο ότι βρίσκεται στην κορυφή τής λίστας της Νιουκάστλ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τής εφημερίδας "Times" ο Μαρτίνς είναι αυτή τη στιγμή το πιο "καυτό" όνομα στη λίστα της Νιουκάστλ, μαζί με τους Λουσιάν Φαβρ, Πάουλο Φονσέκα, Στίβεν Τζέραρντ και Έρικ Τεν Χαγκ.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Πάουλο Φονσέκα θέλει, αλλά το πιθανότερο είναι τη θέση να αναλάβει ο Μαρτίνς, για τον οποίο γίνεται μια μικρή αναφορά στην προπονητική καριέρα του.

Η απόφαση της διοίκησης αναμένεται σύντομα και όλα δείχνουν πως ο Γκρέιαμ Τζόουνς θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ως υπηρεσιακός τεχνικός για άλλο ένα παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός έχει συμβόλαιο για εναν ακόμα χρόνο με τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ κανείς δεν μπορεί να πει ποτέ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags