Facebook Pixel ΑΕΚ: "Μύριζε μπαρούτι το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη - Μεγάλο λάθος του Γιαννίκη με Μάνταλο"
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-01 14:57:00

"Μύριζε μπαρούτι το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη - Μεγάλο λάθος του Γιαννίκη με Μάνταλο"

Sportdog Team
"Μύριζε μπαρούτι το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη - Μεγάλο λάθος του Γιαννίκη με Μάνταλο"

Στον απόηχο της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άρη, ο Κώστας Τσίλης μίλησε στον Over FM τόσο για το ματς αλλά και τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

ΑΕΚ: Μπορεί η ΑΕΚ να κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Άρη (2-1). Ωστόσο ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» Κώστας Τσίλης ανέλαβε να παίξει το…τρίτο ημίχρονο στον Over FM 104,9 και τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα.

Αρχικά αναφέρθηκε στην χρησιμοποίηση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς στο δεξί άκρο της επίθεσης, βάζοντας στο παιχνίδι και τον Κλεμέντ Μισλέν. Ο Γάλλος αμυντικός δεν γυρνούσε πίσω να βοηθήσει τον Τυνήσιο εξτρέμ. Γι αυτόν τον λόγο ο Αργύρης Γιαννίκης ξεκίνησε βασικό τον Τάνκοβιτς..

Στην συνέχεια μίλησε για την αλλαγή του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος έφυγε καθυστερημένα ως αλλαγή. Συγκεκριμένα τα αντανακλαστικά του προπονητή της ΑΕΚ σε αυτή την περίπτωση δεν ήταν τα ίδια σε σύγκριση με το παιχνίδι με τον Βόλο.

Όσον αφορά τα εξωαγωνιστικά θέματα των δύο ομάδων, η κατάσταση μύριζε ήδη μπαρούτι από την προηγούμενη Δευτέρα. Κάτι το οποίο έγινε πράξη στην αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη. Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» δεν άφησαν αναπάντητη την ανακοίνωση του Άρη. Η πλευρά του «δικεφάλου» θα κινηθεί δια της νομικής οδού.

Τέλος ο μίλησε σχετικά με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς ο οποίος ήταν ο MVP του αγώνα. Ενέπνεε εμπιστοσύνη στους υπόλοιπους συμπαίκτες του και διαχειρίστηκε άψογα το ματς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags