Facebook Pixel Τσάβι - Μπαρτσελόνα: Φοβερή κίνηση από Τσάβι για να αναλάβει την Μπαρτσελόνα - Δεν φαντάζεστε τι πρόκειται να κάνει
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-02 23:24:00

Φοβερή κίνηση από Τσάβι για να αναλάβει την Μπαρτσελόνα - Δεν φαντάζεστε τι πρόκειται να κάνει

Sportdog Team
Φοβερή κίνηση από Τσάβι για να αναλάβει την Μπαρτσελόνα - Δεν φαντάζεστε τι πρόκειται να κάνει

Η αγάπη του Καταλανού τεχνικού για τους Μπλαουγκράνα είναι δεδομένη, όμως εκείνος προσπαθεί να το δείξει με κάθε τρόπο και μάλιστα όχι μόνο με τα... λόγια, αλλά προχωράει και στις πράξεις.

Τσάβι - Μπαρτσελόνα: Όλο και πιο κοντά στην Βαρκελώνη είναι Καταλανός τεχνικός, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν καταλήξει πως αυτός πρόκειται να είναι ο διάδοχος του Ρόναλντ Κούμαν, με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε συμφωνία και απομένει μόνο ένα εμπόδιο για να ολοκληρωθεί ο... γάμος.

Ο Χουάν Λαπόρτα θα μεταβεί στο Κατάρ, με την υπόλοιπη διοίκηση των Μπλαουγκράνα, θέλοντας να επισπεύσουν τις διαδικασίες και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας να είναι στο πάγκο των Καταλανών στις 6 Νοεμβρίου στον αγώνα με την Θέλτα, όμως σύμφωνα με το Catalunya Radio θα πρέπει πρώτα να συμβεί κάτι.

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν την αποζημίωση του Τσάβι στην Αλ Σαντ, με αποτέλεσμα ο Ισπανός να είναι αυτός που θα δώσει 1 εκατομμύριο ευρώ στους Άραβες ώστε να μπορέσει να πάει στην ομάδα της καρδιάς του ξανά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags