Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Κολλημένος ο Μαρτίνς, ίσως έχει κουραστεί σε Ολυμπιακό - Τρελά εκατομμύρια από... ΠΑΟΚ της Αγγλίας"
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-02 19:26:00

"Κολλημένος ο Μαρτίνς, ίσως έχει κουραστεί σε Ολυμπιακό - Τρελά εκατομμύρια από... ΠΑΟΚ της Αγγλίας"

του Γιώργου Κτενά
"Κολλημένος ο Μαρτίνς, ίσως έχει κουραστεί σε Ολυμπιακό - Τρελά εκατομμύρια από... ΠΑΟΚ της Αγγλίας"

"Ανακοινώνουν άμεσα προπονητή, πορτογαλικό λόμπι στην Ευρώπη". Πόσο πιθανό είναι να αναλάβει τη Νιουκάστλ ο Πέδρο Μαρτίνς, ποιος τον προσπέρασε στην κούρσα και ποιος είναι ο άνθρωπος που μπορεί να το ανοίξει τη μεγάλη πόρτα στην Αγγλία.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Το ρεπορτάζ από την Αγγλία και τους Times, που θέλει τη Νιουκάστλ να έχει στη λίστας της τον Πορτογάλο τεχνικό των Ερυθρόλευκων, σχολίασε μέσω του sportdog ο Αντώνης Τσούτης.

Δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το αγγλικό ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε στην προοπτική του έχουν Καρακάξες στην Premier League, στην επιλογή τού νέου τεχνικού, αλλά και στο γεγονός ότι ίσως να έχει ξενερώσει ο Μαρτίνς στην Ελλάδα. Πάντως, τις τελευταίες ώρες το όνομά του έχει... οπισθοχωρήσει, καθώς φαίνεται πως έχει αποκτήσει προβάδισμα ο Ουνάι Έμερι.

"Δεν έχει λογική για Μαρτίνς - Δεν κάνει γκελ στην Αγγλία - Προπονητή από την Ελλάδα θα πάρει;"

"Δεν μου φαίνεται να έχει λογική, με την έννοια ότι έχουν τη μεγαλύτερη περιουσία στους εν ενεργεία ιδιοκτήτες ομάδων. Θέλει να πάρει όνομα στον πάγκο, αν είναι να πάρει τον Μαρτίνς μπορεί να πάρει και τον Λάμπαρντ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Δεν κάνει γκελ στην Αγγλία ο Μαρτίνς, αντίθετα για παράδειγμα ο Τζέραρντ κάνει γκελ, ο Φονσέκα κάνει γκελ. Προπονητής από ελληνική ομάδα, όταν έχεις πει ότι θα κάνεις 50-60-70 εκατ. λίρες μεταγραφές τα Χριστούγεννα, και φέρνεις προπονητή από την Ελλάδα, δεν το λέω για τον Μαρτίνς αλλά για οποιονδήποτε προπονητή, είναι περίεργο".

"Πληρώνουν για να πάρουν Μαρτίνς - Τυχερός στη Νιουκάστλ - ΠΑΟΚ της Αγγλίας"

Θα μπορούσε να δώσει χρήματα στον Ολυμπιακό για να τον αφήσει ελεύθερο;

"Πλάκα κάνεις; 400 εκατ. λίρες έδωσαν για να πάρουν την ομάδα, είναι δυνατόν αν θέλουν να πάρουν τον Μαρτίνς να μην δώσουν χρήματα για να το κάνουν;".

Αντώνη, αφού η Νιουκάστλ έχει μαρκάρει τον Μαρτίνς, ακόμα κι αν δεν προχωρήσει τώρα η υπόθεσή του θα μπορούσε αυτό να συμβεί το καλοκαίρι;

"Αν τον πάρει θα τον πάρει τώρα, μέσα στο πρώτο 15μερο του Νοεμβρίου θα ανακοινώσει προπονητή. Όποιος τεχνικός προσληφθεί είναι τυχερός: Ο,τι τους ζητήσει θα του το πάρουν. Να σωθεί φέτος η Νιουκάστλ, αυτό είναι που τους ενδιαφέρει τώρα. Κατά τα άλλα νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι, με τόσο πλούσιο ιδιοκτήτη, ο ΠΑΟΚ της Αγγλίας".

"Μπορεί να έχει ξενερώσει ο Μαρτίνς - Θα σηκώσω τα χέρια αν τον πάρει - Πορτογαλικό λόμπι στην Ευρώπη"

Μπορεί να αποτελέσει μια απάντηση στην αμφισβήτηση που υπάρχει φέτος στην Ελλάδα για τον Μαρτίνς, το ενδιαφέρον από Νιουκαστλ;

"Κάθισα και είδα το ματς με τον Παναιτωλικό, να πω την αλήθεια κι εγώ θα τον αμφισβητούσα. Μου δείχνει ψιλοκολλημένος, ίσως έχει κουραστεί, μπορεί να έχει ξενερώσει. Αλλά αν τον δω στο Νιουκάστλ θα σηκώσω τα χέρια - Όλα γίνονται, αλλά όταν έχουν κάνει την αγορά του αιώνα, λένε ότι θα χώσουν φράγκα, θέλουν να ξεπλύνουν το όνομά τους, θα φέρουν τον Μαρτίνς από την Ελλάδα; Μπορεί να κάνει παπάδες, να πάρει όποιον θέλει, προπονητή από την Ελλάδα θα πάρουν;".

Η αλήθεια, πάντως είναι ότι και το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε ενδιαφέρον από την Αγγλία για τον Μαρτίνς.

"Παίζει τρελό πορτογαλικό λόμπι στην Ευρώπη, ο Μέντες που σχετίζεται και ο Ολυμπιακός μαζί του, είναι από τα πολύ δυνατά χαρτιά στην Αγγλία. Η Φούλαμ έχει για προπονητή τον Μάρκο Σίλβα, ο Νούνο βρέθηκε στην Τότεναμ, υπάρχει ο Φονσέκα. Οι Πορτογάλοι ακούγονται και θα ακούγονται πάντα στην Αγγλία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό έστειλε εξέδρα τον Καρμπόβνικ ο Μαρτίνς - Ο λόγος που... εξαφανίστηκε - Μόνο έτσι θα παίξει

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags