Facebook Pixel ΑΕΚ - Αργύρης Γιαννίκης: ΄΅χει ρίξει όλο το βάρος του στο αγωνιστικό κομμάτι
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-03 12:05:00

"Κλείδωσε" η πρώτη μεταγραφή στην ΑΕΚ - Διπλή απαίτηση από Γιαννίκη - "Τέλος" πρωτοκλασάτο όνομα

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Κλείδωσε" η πρώτη μεταγραφή στην ΑΕΚ - Διπλή απαίτηση από Γιαννίκη - "Τέλος" πρωτοκλασάτο όνομα

Ποιον θέλει τον Γενάρη ο Έλληνας κόουτς και τι "ψάχνει" στη Γερμανία. Στην Ένωση ξεκίνησε η μεταγραφική αναζήτηση και ο προπονητής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναμένεται να ζητήσει από τη διοίκηση δύο παίκτες από το... πάνω ράφι. Η πρώτη του επιθυμία και ποιος πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής αποχωρεί!

ΑΕΚ - Αργύρης Γιαννίκης: Μπορεί να έχει ρίξει όλο το βάρος του στο αγωνιστικό κομμάτι, με σκοπό να συνεχίσει το σερί του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21/11) όμως αυτό δεν σημαίνει πως αφήνει στην άκρη και την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, έχοντας διακρίνει πως είναι αναγκαίο. Ο Έλληνας τεχνικός έχει ανοίξει τα… ραντάρ του με σκοπό να καταφέρει να βρει… λαβράκια από την κεντρική Ευρώπη και συγκεκριμένα από την Γερμανία, κάτι που άλλωστε είχε κάνει και στην παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτό που έχει καταλάβει μέχρι στιγμής ο Γιαννίκης είναι το γεγονός πως οι Κιτρινόμαυροι χρειάζονται συγκεκριμένες προσθήκες, ώστε να μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί σε πρωτάθλημα και κύπελλο και να μπορούν να τα διεκδικήσουν μέχρι τέλους. Εκεί που ρίχνει το βάρος του ο νεαρός τεχνικός είναι η απόκτηση παίκτη για την μεσαία γραμμή, αφού τόσο ο τραυματισμός του Κώστα Γαλανόπουλου, όσο και οι μέτριες εμφανίσεις, μέχρι στιγμής των Γέφτιτς και Λε Ταλέκ κάνουν την κίνηση αναγκαία.

Παράλληλα είναι φανερό πως ο 41 ετών προπονητής της Ένωσης θέλει να έχει βασικό ρόλο στο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας καταλήξει πως τουλάχιστον δύο προσθήκες να είναι από το… πάνω ράφι ώστε να μπορεί να ανεβάσει άμεσα το επίπεδο του ρόστερ και να δώσει λύσεις, με τον ίδιο να ξέρει τι ακριβώς ψάχνει από τους ποδοσφαιριστές του.

Παράλληλα όμως ο Αργύρης Γιαννίκης βλέπει και έναν από τους ποδοσφαιριστές που τους έχει δώσει ευκαιρία να αλλάξουν τα… κακώς κείμενα μέχρι στιγμής να απογοητεύει ξανά. Ο λόγος για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς που στο ντέρμπι με τον Άρη δεν ήταν αρκετά καλός, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε βασικός, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βγει από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ στο 60'. Ο Σουηδός την φετινή σεζόν στις αναμετρήσεις της Super League μετράει 154 λεπτά παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο τις τέσσερις φορές που επιλέχτηκε να αγωνιστεί, έχοντας μια ασίστ στη νίκη επί της Λαμίας, ενώ παράλληλα ήταν παρών και στους δύο αγώνες με την Βελέζ.

Την προηγούμενη σεζόν είχε παίξει 38 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 8 γκολ και 7 ασίστ, όμως σε καμία στιγμή δεν κατάφερε να πείσει αρκετά με τις εμφανίσεις του. Όλα αυτά κάνουν τον Αργύρη Γιαννίκη να σκέφτεται το τι θα κάνει με τον 26χρονο, με το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2023. Πάντως τα όλα είναι ανοιχτά όσον αφορά με την παρουσία του στην ΑΕΚ, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή τη στιγμή κοστολογείται, σύμφωνα με το transfermarkt, στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, χρήματα που μπορούν να δώσουν λύσεις στην Ένωση τον Γενάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη με Έλληνα εξωτερικού ο Γιαννίκης - Πάνω από ένα εκατομμύριο - "Μάχη" με ομάδα του Big-4!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags