Facebook Pixel Sportdog.gr | Η... εξήγηση Μαρτίνς για την εικόνα του Μπα, η "αποθέωση" Σισέ και η αγωνία για Μπουχαλάκη
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-03 17:37:00

Η... εξήγηση Μαρτίνς για την εικόνα του Μπα, η "αποθέωση" Σισέ και η αγωνία για Μπουχαλάκη

Sportdog Team
Η... εξήγηση Μαρτίνς για την εικόνα του Μπα, η "αποθέωση" Σισέ και η αγωνία για Μπουχαλάκη

Ο Πορτογάλος "κάλυψε" τον αμυντικό για τα λάθη του και αναφέρθηκε στην κατάσταση του Έλληνα άσου.

«Είμαι σίγουρος πως θα ζήσουμε αύριο μία μεγάλη βραδιά που θα συνδυαστεί με νίκη», δήλωσε ο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Άιντραχτ, όπου συμπληρώνει 50 ευρωπαϊκά ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σε ερώτηση για την απουσία του Σισέ και τα λίγα ματς του πιθανού αντικαταστάτη του, του Μπα, ο Μαρτίνς υποστήριξε: «Ο Σισέ κάνει καταπληκτική χρονιά δίπλα στον Σωκράτη. Όλοι γνωρίζουμε τον Μπα και μπορούμε να τον εμπιστευόμαστε. Όλοι γνωρίζουμε τις ικανότητές του και τον εμπιστευόμαστε. Πραγματικά η απουσία του Σισέ είναι σημαντική όμως πιστεύουμε πως τα προβλήματα που είχε ο Μπα στο προηγούμενο ματς ήταν λόγω έλλειψης παιχνιδιών και θα τα ξεπεράσει».

 

 

Όσο για την απουσία του Κόστιτς και για το κατά πόσο θα επηρεάσει την Άιντραχτ, ο προπονητής του Ολυμπιακού επισήμανε: «Νομίζω πως η απουσί του δεν θα επηρεάσει τα πλάνα ή τη στρατηγική του προπονητή του. Στα προηγούμενα ματς δεν έπαιξε στη θέση του. Αυτό που θα δούμε από την Αϊντραχτ θα είναι κάτι παρόμοιο με τα προηγούμενα ματς. Δεν θα αλλάξουμε το σύστημά μας για έναν παίκτη. Εάν αλλάξει στρατηγική ή σχήμα η Αϊντραχτ δεν θα οφείλεται στη δική του απουσία».

Στα ερωτήματα για το τι διαφορετικό πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός εν συγκρίσει με το ματς στη Φρανκφούρτη και για το πώς έχει η κατάσταση με τον Μπουχαλάκη, ο Πέδρο Μαρτίνς είπε: « Νομίζω πως μετά την ανάλυση του προηγούμενου παιχνιδιού ο τομέας που δεν ήμασταν καλοί είναι η πίεση στον αγώνα. Δεν ήμασταν αρκετά πιεστικοί. Το 2ο που δεν κάναμε καλά ήταν η κατοχή της μπάλας και η αποτελεσματικότητα. Τις στιγμές που είχαμε κατοχή της μπάλας δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Να ασκήσουμε πίεση στην Αϊντραχτ, να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί και να έχουμε παραπάνω κατοχή της μπάλας και να να αξιοποιούμε». 

«Για τον Μπουχαλάκη πρέπει να περιμένουμε ακόμα 24 ώρες για να εκτιμηθεί ξανά η κατάστασή του. Δεν θα είναι τόσο εύκολο αλλά πρέπει να δώσουμε λίγο χρόνο. Το σίγουρο είναι πως ο Μίχαλ Καρμπόβνικ δεν θα είναι αύριο στην αποστολή και αυτή θα είναι η μοναδική μας απουσία», συμπλήρωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags