Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Φοβερές ατάκες για ΠΑΟΚ, Άρη - Γιατί δεν παίζει ο Μήτρογλου; - "Καλύτερος του Άκπομ ο..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-04 16:30:00

Φοβερές ατάκες για ΠΑΟΚ, Άρη - Γιατί δεν παίζει ο Μήτρογλου; - "Καλύτερος του Άκπομ ο..."

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες για ΠΑΟΚ, Άρη - Γιατί δεν παίζει ο Μήτρογλου; - "Καλύτερος του Άκπομ ο..."

Ανάλυση-φωτιά από παλαίμαχο ποδοσφαιριστή για τους επιθετικούς των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης. Ποιος είναι ο καλύτερος σέντερ φορ του ΠΑΟΚ και γιατί ο Μήτρογλου δεν... ξέχασε το ποδόσφαιρο.

ΠΑΟΚ - Άρης: Πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις για την πορεία του ΠΑΟΚ και του Άρη στο Πρωτάθλημα, για τους επιθετικούς των δύο ομάδων, αλλά και για το αποψινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Κοπεγχάγη έκανε ο Αντώνης Πετρόπουλος.

 

Ο 35χρονος επιθετικός, που αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε και για την απόφαση που πήρε.

Πιο συγκεκριμένα ο Αντώνης Πετρόπουλος υποστήριξε: «Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Είμαι γεμάτος. Αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Ειμαι έτοιμος για να βοηθήσω κάποια ομάδα από άλλο πόστο. Πιο πολύ το ψυχολογικό κομμάτι επηρρεάζεται, ειδικά όταν έχω στην πλάτη μου, 20 χρόνια ποδοσφαιρικής δράσης. Ολοι οι αθλητές γνωρίζουν ότι θα σταματήσουν. Κοιτάμε όμως το επόμενο βήμα. Πιστεύω ότι θα βοηθήσω από κάποιο άλλο πόστο. Με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, στο Μπάρι στην Ιταλία, στον ΟΦΗ στις ομάδες που αγωνίστηκα, εκπλήρωσα τα όνειρά μου. Είναι θετικό το πρόσημο. Θέλει όμως υπομονή. Υπάρχουν και κακές ημέρες, όπως όταν υποβιβάστηκε η ΑΕΚ. Ηταν ένα δυσάρεστο γεγονός. Μπορεί να είναι και τραυματισμοί. Κακή ημέρα, για ένα παίκτη, είναι όταν δεν παίζει καλά σε ένα ματς».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ και του Άρη στο Πρωτάθλημα είπε: «Ο ΠΑΟΚ παίζει ένα ματς πολύ σημαντικό, αν κερδίσει θα πάρει χρήματα και θα βοηθήσει την Ελλάδα. Ο Άρης έχει μία ομάδα που παλεύει. Δείχνει κάποια θετικά στοιχεία, παρά την πρόσφατη ήττα στην ΑΕΚ. Είναι και οι δύο μεγάλες ομάδες και θα κοντραριστούν για τις υψηλές θέσεις μαζί με τους άλλους μεγάλους».

Για το ποιους επιθετικούς ξεχωρίζεις από τον ΠΑΟΚ: «Ο Σφιντέρσκι είναι καλύτερος από τον Ακπομ, δεν μπορώ να πω περισσότερα, ο Πολωνός είναι καλύτερος».

Καμαρά, Μάνος ή Μήτρογλου στον Άρη;

«Εχω αγωνιστεί και με τον Μάνο και με τον Μήτρογλου, τους ξέρω καλά. Πρέπει να στηριχθούν περισσότερο. Ο Καμαρά είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Ο Μήτρογλου δεν παίζει. Το γιατί δεν παίζει ο Κώστας δεν το γνωρίζω. Όμως αν δείτε τα γκολ που έχει πετύχει, δεν ξέχασε το ποδόσφαιρο. Ο Κώστας έχει καταπληκτικά τελειώματα και με τα δύο πόδια. Τώρα οι προπονητές που είναι με τα παιδιά ξέρουν καλύτερα. Και εμένα μου έκανε εντύπωση ότι δεν παίζει. Όταν πήγε στον Άρη, είχα πεί ότι είναι πολύ καλή επιλογή. Και ο Μάνος είναι πολύ καλός επιθετικός. Όμως οι παίκτες πρέπει να έχουν ψυχολογία».

Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα;

«Ειμαι σε συζητήσεις για το νέο μου βήμα, όχι για προπονητής όμως».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags