Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη: Ιδανικός αυτόχειρας ο ΠΑΟΚ - Πέταξε ένα... τσουβάλι ευκαιρίες και τώρα... τρέχει για να προκριθεί (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-11-04 23:51:00

Ιδανικός αυτόχειρας ο ΠΑΟΚ - Πέταξε ένα... τσουβάλι ευκαιρίες και... τρέχει για να προκριθεί (vid)

Sportdog Team
Ιδανικός αυτόχειρας ο ΠΑΟΚ - Πέταξε ένα... τσουβάλι ευκαιρίες και... τρέχει για να προκριθεί (vid)

Αυτοκτόνησαν οι Ασπρόμαυροι που παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτεροι δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη με την Κοπεγχάγη με αποτέλεσμα να μπλέξει στην υπόθεση πρόκριση.

ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη: Απίστευτο… χαρακίρι για τον Δικέφαλο του Βορρά που παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε μόλις στο 8' με τον Ζίβκοβιτς και έχασε πάρα πολλές ευκαριές έχασε τελικά από τους Δανούς με 1-2 και μαζί έβαλε… δύσκολα στον εαυτό του για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Με αυτό το αποτέλεσμα, ο αγώνας της 25ης Νοεμβρίου ο αγώνας με την Σλόβαν, στην Μπρατισλάβα, παίρνει χαρακτήρα… τελικού καθώς μόνο με νίκη η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν και πάλι το πάνω… χέρι για την πρόκριση.

Το ματς: 

Η αναμέτρηση της Τούμπας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που ήθελαν από νωρίς να πιέσουν από νωρίς την άμυνα των Δανών, προσπαθώντας να παίξει από τα πλάγια και να βρουν ένα γρήγορο γκολ που θα άλλαζε τα δεδομένα. Αυτό θα γίνει πράξη μόλις στο 8', όταν ο Μπίσεσβαρ θα μπει στην περιοχή και θα κάνει την σέντρα, ο Σφιντέρσκι θα πάρει την κεφαλιά και θα δώσει στον Ζίβκοβιτς, που δεν θα δυσκολευτεί να πλασάρει σε κενή εστία και να κάνει το 1-0. Πέντε λεπτά μετά οι Δανοί θα χάσουν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν μετά από λάθος του Κούρτιτς, στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Πασχαλάκη, η μπάλα θα κλαπεί από τον Λεράγκερ, θα φτάσει στον Μπιέλ, απέναντι από τον τερματοφύλακα του Δικεφάλου, θα σουτάρει από πλεονεκτική θέση, όμως η προσπάθειά του θα περάσει ελάχιστα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν τον ρυθμό τους και την πίεσή τους εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των παικτών του Λουτσέσκου. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να δυσκολεύονται να ανοίξουν και πάλι την άμυνα της Κοπεγχάγης, με τον Ζίβκοβιτς και τον Μπίσεσβαρ να δημιουργήσουν καταστάσεις με προσωπικές ενέργειες, χωρίς όμως αποτέλεσμα, εκτός από ένα σουτ του Κούρτιτς στο 23' που πέρασε όμως αρκετά ψηλά από την εστία του Γιόνσον. Όσο περνούσε ο χρόνος ο Δικέφαλος του Βορρά άρχισε να κρατάει την μπάλα και να ελέγχει τον ρυθμό της αναμέτρησης, κρατώντας τους Δανούς μακριά από την εστία του Πασχαλάκη.

Κόντρα όμως στην ροή του αγώνα και αφού ένα λεπτό πριν ο Μπιέλ είχε προειδοποιήσει με μια πολύ επικίνδυνη σέντρα, η Κοπεγχάγη θα καταφέρει στο 34' να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Οι Δανοί θα κάνουν μια πολύ ωραία, ομαδική, προσπάθεια, αλλάζοντας πολλές φορές την μπάλα, με τον Ντιγκς να κάνει την πάσα στον Άνκερσεν που από κοντά θα κάνει το 1-1. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα μπορούσε να πάρει και πάλι το προβάδισμα, όταν ο Μπίσεσβαρ θα εκτελέσει φάουλ από πλάγια θέση με την μπάλα να βρίσκει στον Γιόνσον και να καταλήγει στο δοκάρι των Δανών.

Οι φιλοξενούμενοι θα… σοκάρουν τον Δικέφαλο του Βορρά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν στο 50' μετά από βολέ του Γιόνσον η μπάλα θα βρει στην πλάτη του Βιεϊρίνια, θα στρωθεί στον Ντικς που θα βρει τον Μπιέλ ο οποίος θα σουτάρει από πλάγια θέση και θα νικήσει τον Πασχαλάκη κάνοντας το 1-2. Οι παίκτες του Λουτσέσκου θα χάσουν την ψυχραιμία τους και πέντε λεπτά μετά οι Δανοί θα έχουν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 1-3, όταν ο Βίντ θα κάνει ένα ξαφνικό σουτ, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να διώχνει πολύ δύσκολα. Στο 57' ο ΠΑΟΚ θα χάσει τεράστια ευκαιρία, όταν η μπάλα θα φτάσει στον Σφιντέρσκι που ήταν μόνος του, ένα μέτρο πριν την εστία, με τον Πολωνό να πλασάρει, αλλά τον Μπόιλσεν να βάζει το πόδι του και να διώχνει σε κόρνερ. Τρία λεπτά μετά ο Κούρτιτς θα κάνει την σέντρα σουτ, όμως και πάλι η μπάλα θα περάσει ελάχιστα έξω. Οι παίκτες του Δικεφάλου θα ανεβάσουν τον ρυθμό τους… μετακομίζοντας μπροστά από την εστία των Δανών, που έδειχναν πως είχαν χάσει την συγκέντρωσή τους.

Στο 68΄οι γηπεδούχοι θα χάσουν ακόμα μια τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί θα συνεργαστούν πολύ ωραία, με τον τελευταίο να βρίσκει τον Μπίσεσβαρ με πανέμορφο τακουνάκι, όμως το πλασέ του θα περάσει ελάχιστα έξω από το δοκάρι του Γιόνσον. Τέσσερα λεπτά μετά ο Κούρτιτς θα δώσει... μισό γκολ σε Άκπομ και Ελ Καντουρί, όμως και τις δύο φορές οι παίκτες του Δικεφάλου δεν θα βρουν δίχτυα. Οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν να πιέζουν την άμυνα της Κοπεγχάγης, ενώ στο 79' ο Κοτσολάβα θα "κλειδώσει" το πόδι του Άκπομ και θα τον ανατρέψει στην μεγάλη περιοχή, με τον διαιτητή όμως να δείχνει το παιχνίδι να συνεχιστεί. 

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν να προσπαθούν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, όμως οι Δανοί θα παγώνουν το παιχνίδι ενώ στις καθυστερήσεις ο Μιχαηλίδης θα αποβληθεί με απεύθείας κόκκινη κάρτα για κουταλία σε αντίπαλο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην βρεθεί άλλη σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με το τελικό 1-2 να αφήνει μια μεγάλη πικρία και να δυσκολεύει πολύ το έργο τους για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σκόρερ: 8' Ζίβκοβιτς – 39' Άνκερσεν, 50' Μπιέλ

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Κρέσπο (62' Τέιλορ), Σβαμπ (86' Μουργκ), Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (86' Κούτσιας), Ελ Καντουρί, Σβιντέρσκι (71' Άκπομ).

Κοπεγχάγη: Γιόνσον, Άντκερσεν (73' Γκάμπριελσεν), Κοτσολάβα, Μπόιλεσεν, Κρίστιανσεν, Ντικς, Στέιτζ, Λέραγκερ, Μπιέλ (86' Μπάλντουρσον), Βίντ (86' Χόλουντ), Μπόβινγκ (62' Γιοχάνεσον).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags