Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ίνγκι Ίνγκασον: Για αυτό δεν έχει υπογράψει ακόμα στον Δικέφαλο
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-05 10:00:00

Εντολή Σαββίδη για τρία deals 30 εκατ. στον ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η πρόταση, συνάντηση με τον μάνατζερ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Εντολή Σαββίδη για τρία deals 30 εκατ. στον ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η πρόταση, συνάντηση με τον μάνατζερ!

Ποιον κορυφαίο παίκτη "σημάδεψε" ο Ιβάν και η νέα πολιτική στην Τούμπα. Εξελίξεις θα υπάρχουν το επόμενο διάστημα τόσο στα μεταγραφικά θέματα του Δικεφάλου όσο και με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους. Σε ποιον κατέθεσαν ήδη προσφορά, η διαφορά στα χρήματα και η απόφαση της διοίκησης.
 

ΠΑΟΚ - Ίνγκι Ίνγκασον: Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει στον Δικέφαλο το τελευταίο διάστημα, με την ανανέωση στο συμβόλαιο του Ισλανδού στόπερ. Δεδομένου ότι από όλα όσα λήγουν μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, τα συμβόλαια του Ίνγκασον και του Ζίβκοβιτς είναι που ενδιαφέρουν περισσότερο τους Θεσσαλονικείς.

Για να κλείσουμε το θέμα της ανανέωσης, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ίνγκασον έχει προτάσεις στα χέρια του από ομάδες του εξωτερικού, αλλά θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει άμεση επαφή τού Έλληνα εκπροσώπου τού Ισλανδού μάνατζέρ του, και οι πληροφορίες αναφέρουν θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

Ο Ίνγκασον έχει στα χέρια του μια πολύ καλή πρόταση από τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι ναι μεν φαίνεται ότι θέλουν να μειώσουν τις απαιτήσεις του (με αφορμή το γεγονός ότι είναι για καιρό εκτός δράσης, λόγω του τραυματισμού του), από την άλλη πλευρά όμως δεν διανοούνται να τον χάσουν.

Γιατί; Μα γιατί μαζί με τους Σφιντέρσκι και Ζίβκοβιτς, ο Ίνγκασον συμπληρώνει την τριάδα που μέσα στα επόμενα χρόνια ο Δικέφαλος υπολογίζει να πουλήσει και να αντλήσει σημαντικά κεφάλαια. Με τον Πολωνό επιθετικό να είναι πρώτος υποψήφιος (μετράει πολύ το γεγονός ότι "ανεβαίνει" δίπλα στον Λεβαντόφσκι, στην εθνική του ομάδα), τον Ζίβκοβιτς δεύτερος και τρίτος στη σχετική λίστα ο Ίνγκασον.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν μέσα στα επόμενα δύο-τρία χρόνια να εισπράξουν 30 εκατ. ευρώ από τις πωλήσεις των τριών παικτών, με ορόσημο τα 10 εκατ. ευρώ σε κάθε μια μεταγραφή - Ο Δικέφαλος θέλει να δημιουργήσει ένα μεταγραφικό στάτους που να κυμαίνεται μίνιμουμ στα 10 εκατ. ευρώ όσον αφορά τους κορυφαίους παίκτες του - Η αρχή έγινε το καλοκαίρι του 2021 με την παραχώρηση του Τζόλη στην Νόριτς.

Άλλωστε, στα γραφεία τής ΠΑΕ είχε φτάσει πρόταση για την παραχώρηση του Ίνγκασον ύψους 6 εκατ. ευρώ και είχε απορριφθεί. Το γεγονός ότι υπήρξε τέτοια πρόταση για στόπερ, δείχνει ότι ο Δικέφαλος περιμένει ότι μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη πρόταση για την παραχώρησή του...

Να πούμε κάτι ακόμα πριν το κλείσιμο; Στον σύλλογο δίνουν τόσο μεγάλη σημασία στο σκέλος των πωλήσεων, γιατί φαίνεται ότι υπάρχει άνωθεν εντολή που αφορά το οικονομικό κομμάτι: Τουλάχιστον τα χρόνια που θα κατασκευάζεται η Τούμπα, και ο Σαββίδης θα βάλει από την τσέπη του ένα υπέρογκο ποσό, ο κύριος αιμοδότης στα ταμεία τής ΠΑΕ θα είναι οι πωλήσεις των κορυφαίων της 11άδας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" ΠΑΟΚ! Χαφ 2 εκατ. μετά τη φάπα από Κοπεγχάγη - Κοντά σε υπογραφές - Διαβάστε όνομα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags