Facebook Pixel Super League: Επαφές Σάμαρη με κορυφαία ελληνική ομάδα - Άμεσα η μεγάλη επιστροφή - Ζήτησε παίκτη ο κόουτς!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-06 16:51:00

Επαφές Σάμαρη με κορυφαία ελληνική ομάδα - Άμεσα η μεγάλη επιστροφή - Ζήτησε παίκτη ο κόουτς!

του Νίκου Στεργίου
Επαφές Σάμαρη με κορυφαία ελληνική ομάδα - Άμεσα η μεγάλη επιστροφή - Ζήτησε παίκτη ο κόουτς!

Ποια ομάδα του Big-4 συζητάει με τον Έλληνα άσο που έρχεται... τζάμπα. Ο Ανδρέας Σάμαρης είναι έτοιμος να γυρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η συμφωνία με την Μπενφίκα, οι οικονομικές απαιτήσεις του και γιατί ο προπονητής ζήτησε μεταγραφή στη μεσαία γραμμή.
 

Superleague - Ανδρέας Σάμαρης: Μια από τις θέσεις που καταλάβει ο Αργύρης Γιαννίκης πως η Ένωση θέλει ενίσχυση ενόψει  του Γενάρη είναι αυτή μέσου. Ο τραυματισμός του Κώστα Γαλανόπουλου, όσο και αυτός του Γέφτιτς, σε συνάρτηση με τις μέτριες εμφανίσεις του Ελβετού τις τέσσερις φορές που έχει αγωνιστεί, αλλά και η μέτρια αμυντική λειτουργία της ομάδας μέχρι στιγμής έχει κάνει τον Έλληνα τεχνικό της ομάδας να θεωρεί επιτακτική την ανάγκη της απόκτησης παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις σε αυτούς τους τομείς.

Οι άνθρωποι των Κιτρινόμαυρων έχουν ήδη πάντως… κυκλώσει μια περίπτωση που θεωρούν ιδανική όχι τόσο για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, αλλά κατά κύριο λόγο για την χρονιά ορόσημο του συλλόγου, με την είσοδο της ομάδας στην "Αγιά Σοφιά". Ο λόγος για τον Ανδρέα Σάμαρη, που από το τέλος Αυγούστου έχει μείνει ελεύθερος από την Μπενφίκα, μετά από εφτά χρόνια παρουσίας στην Πορτογαλία.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, ξέρει πως δεν μπορεί να βασιστεί άμεσα στον 32χρονο, αν έρθει τον Γενάρη στην ομάδα, μιας και παρά το γεγονός των ατομικών προπονήσεων που κάνει, χρειάζεται καιρό για να φτάσει στην κατάλληλη κατάσταση, όμως στο πίσω μέρος του μυαλού του γνωρίζει πως προς το τέλος της χρονιάς, όταν τα παιχνίδια θα… καίνε θα μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις αν χρειαστεί. Κάτι τέτοιο, βέβαια, είναι απόλυτα φυσιολογικό αν σκεφτούμε για τι ποδοσφαιριστή μιλάμε.

Ο Σάμαρης δεν ήταν απλά ένας παίκτης που πέρασε από τους Αετούς της Λισαβόνας, αλλά πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό κρίκο των Λουζιτανών, που αγωνίστηκε 196 φορές με την φανέλα της Μπενφίκα σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας παράλληλα και 6 γκολ, αλλά και 10 ασίστ, ενώ τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τον Πανιώνιο μετράει πάνω από 102 παρουσίες σε αναμετρήσεις. Παράλληλα ο έμπειρος μέσος είναι 39 φορές διεθνής, έχοντας και ένα γκολ και μάλιστα σε Παγκόσμιο Κύπελλο, στην αναμέτρηση με την Ακτή Ελεφαντοστού το 2014.

Εκτός από όσα αναφέραμε για την αξία του ποδοσφαιριστή, ένας ακόμα σημαντικός λόγος που οι Κιτρινόμαυροι βλέπουν πολύ… θετικά την υπόθεση Σάμαρη, είναι το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής μετά την λύση του συμβολαίου του με την Μπενφίκα έχει εξασφαλιστεί οικονομικά, με πολύ καλή αποζημίωση. Επίσης, οι Πορτογάλοι συνεχίζουν και τον πληρώνουν ακόμα και τώρα που είναι εκτός συλλόγου, ενώ είχαν πει πως μπορούν να συνεισφέρουν και στον μισθό του όταν βρει τον νέο σταθμό της καριέρας του, αν δεν καλύπτεται ολόκληρο το ποσό.

Αν, λοιπόν, ο Σάμαρης θελήσει να ρίξει τα ποσά που έπαιρνε ή οι Αετοί τηρήσουν την υπόσχεσή τους τότε το… φλερτ που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι πολύ πιθανό να καταλήξει σε… γάμο.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χρυσάφι" από Νιουκάστλ στον Ολυμπιακό για... Μαρτίνς και κορυφαίο άσο - Στο "κόλπο" ο Μίνο Ραϊόλα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags