Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έκπληξη από Λουτσέσκου! Τι ετοιμάζει απόψε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-07 11:02:00

Έκπληξη από Λουτσέσκου! Τι ετοιμάζει απόψε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Έκπληξη από Λουτσέσκου! Τι ετοιμάζει απόψε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνεται να έχει καταλήξει σχεδόν στους "εκλεκτούς" του σημερινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και στον τρόπο που θα "χτυπήσει" την "πράσινη" άμυνα.

ΠΑΟΚ: Στην τακτική και τις στατικές φάσεις δούλεψε κυρίως μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη ο Ραζβάν Λουτσέσκου, εν όψει και του ντέρμπι με το Τριφύλλι στη Λεωφόρο.

Στις τελευταίες προπονήσεις πριν τον Παναθηναϊκό, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ πόνταρε στα χτυπήματα των Μπίσεσβαρ, Ζίφκοβιτς και στους υψηλόσωμους Μιχαηλίδη, Βαρέλα, Σφιντέρσκι, Σβαμπ, Εσίτι, Κούρτιτς, που χρησιμοποιήθηκαν εναλλάξ στις «κομπίνες» των φάουλ και των κόρνερ.

Η απουσία του Ντόουγκλας, αλλά και του Μιτρίτσα, αποτελούν πρόβλημα για τον Λουτσέσκου, γιατί αυτοί οι δυο παίκτες θα έδιναν λύσεις και ειδικά ο πρώτος, είχε πολύ καλές εμφανίσεις, παίζοντας πίσω από τον φορ, σε μια θέση, που τον καθιέρωσε ο 52χρονος τεχνικός.

Παρ΄ όλα αυτά θα ποντάρει στην εμπειρία των Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί και την σπιρτάδα των Ζίφκοβιτς, Σφιντέρσκι και Άκπομ-Μουργκ για κάποιο γκολ, σε αντεπίθεση, στο αποψινό παιχνίδι στη Λεωφόρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags