Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Όλο και πιο κοντά στην έξοδο στο Σόλσκιερ - Αυτόν τον τοπ προπονητή θέλουν στην Γιουνάιτεντ
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-07 19:43:00

Όλο και πιο κοντά στην έξοδο στο Σόλσκιερ - Αυτόν τον τοπ προπονητή θέλουν στην Γιουνάιτεντ

Sportdog Team
Όλο και πιο κοντά στην έξοδο στο Σόλσκιερ - Αυτόν τον τοπ προπονητή θέλουν στην Γιουνάιτεντ

Η νέα ήττα των Κόκκινων Διαβόλων, στο ντέρμπι του Σαββάτου (6/11) με την Σίτι, έκανε ακόμα χειρότερο το κλίμα για τον Νορβηγό τεχνικό με την διοίκηση της αγγλικής ομάδας να έχουν βρει τον άνθρωπο που θέλουν να τον αντικαταστήσει.

Ζινεντίν Ζιντάν: Όλα δείχνουν πως η ήττα της Γιουνάιτεντ από την Σίτι, το Σάββατο (6/11), θα στοιχήσει στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μιας και έχει βαρύνει πολύ το κλίμα προς το πρόσωπό του, έχοντας χάσει πολύτιμο έδαφος στην Premier League και δημοσιεύματα από την Ισπανία φέρνουν ξανά το θέμα προπονητή στους Κόκκινους Διαβόλους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η As ο Νορβηγός περνάει τις τελευταίες του ώρες στο Όλντ Τράφορντ, με τα πρώτα ονόματα για να τον αντικαταστήσουν να έχουν κάνει την εμφάνισή τους, όμως όπως γράφει το ρεπορτάζ αυτός που είναι φαβορί είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, που παραμένει ελεύθερος, ενώ στο... παιχνίδι είναι και ο Μπρένταν Ρότζερς της Λέστερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags