Facebook Pixel Αρτούρ Μαζουακού: Ατάκες που θα συζητηθούν από Μαζουακού - Αυτή ήταν η αντίδρασή του όταν έμαθε για τον Ολυμπιακό (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-07 21:04:00

Ατάκες που θα συζητηθούν από Μαζουακού - Αυτή ήταν η αντίδρασή του όταν έμαθε για τον Ολυμπιακό (vid)

Sportdog Team
Ατάκες που θα συζητηθούν από Μαζουακού - Αυτή ήταν η αντίδρασή του όταν έμαθε για τον Ολυμπιακό (vid)

Συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Γουέστ Χαμ έδωσε ο Γάλλος αμυντικός που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο πέρασμά του από τους Ερυθρόλευκους και τις σκέψεις του όταν έμαθε το ενδιαφέρον από τους Πειραιώτες.

Αρτούρ Μαζουακού: Για τα ντέρμπι της Super League, αλλά και για την παρουσία του στον Ολυμπιακό μίλησε ο Γάλλος αμυντικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της Γουέστ Χαμ.

«Όταν άκουσα για πρώτη φορά το όνομα Ολυμπιακός, αναρωτήθηκα "Σοβαρά τώρα; Θέλει να αγωνιστώ στην Ελλάδα" (σ.σ. ο μάνατζερ του). Τότε ήμουν 19 και ο κόσμος μου έλεγε: "Μην πας, είναι η πρώτη σου χρονιά εδώ (σ.σ. στην Βαλενσιέν), πρέπει να μείνεις". Αλλά έχοντας συγκεκριμένους στόχους σκέφτηκα ότι αν χρειάζεται να φύγω στο εξωτερικό για το μέλλον μου και για αυτό που θέλω να κάνω, τότε απλά θα φύγω.

Την ημέρα λοιπόν που έφευγα η την προηγούμενη, γύρισα και είπα στην μητέρα μου ότι πάω στην Ελλάδα. Εκείνη με ρώτησε αν σοβαρολογώ. Τότε της ξαναείπα: "Ναι, πάω στην Ελλάδα για να παίξω για τον Ολυμπιακό". Εκείνη δεν γνώριζε από ποδόσφαιρο και ήταν πολύ φοβισμένη.

Οι μόνες ομάδες από τις οποίες δεν πρέπει να χάσεις είναι ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Κόντρα σε αυτές τις τρεις λοιπόν δεν μπορείς να ηττηθείς. Είχαμε χάσει ένα παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και εγώ είχα βάλει αυτογκόλ. Φαντάσου το λίγο!

Στο μυαλό μου σκεφτόμουν ότι στον Ολυμπιακό ήταν μία χαρά αλλά το πρωτάθλημα δεν ήταν σαν την Premier League ή σαν το γαλλικό και το ισπανικό. Με πήρε λοιπόν ο ατζέντης μου και που είπε ότι η Γουεστ Χαμ ενδιαφέρεται να με αποκτήσει. Δύο μέρες μετά βρέθηκα μέσα στο αεροπλάνο», είπε ο Αρτούρ Μαζουακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags