Facebook Pixel Ολυμπιακός: Επαφές με ομάδα του Big4 ο Ερνάνι!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-08 10:00:00

Τεράστια έκπληξη με επιστροφή Ερνάνι - Έρχεται... τζάμπα στην Ελλάδα - Επαφές με ομάδα του Big-4!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τεράστια έκπληξη με επιστροφή Ερνάνι - Έρχεται... τζάμπα στην Ελλάδα - Επαφές με ομάδα του Big-4!

Τι αποκαλύπτουν οι Βραζιλιάνοι και το τηλεφώνημα που ήδη έγινε. Πώς και γιατί εμπλέκουν ξανά τον Ολυμπιακό με τον Πορτογάλο εξτρέμ, τι συνέβη το περασμένο καλοκαίρι και γιατί τον άφησε ελεύθερο πριν λίγες ημέρες η Λεβάντε. Ο ίδιος πάντως θέλει... σαν τρελός να γυρίσει στη χώρα μας.
 

Ολυμπιακός: Το όνομα ενός παλιού γνώριμου έχει επανέλθει για ακόμα μια φορά στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού, αφού ρεπορτάζ από τη Βραζιλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας για τον Ερνάνι.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θυμούνται τον Πορτογάλο εξτρέμ ως έναν παίκτη που… πέρασε αλλά δεν ακούμπησε στο Λιμάνι. Όταν αποκτήθηκε, το καλοκαίρι του 2016 επί Μάρκο Σίλβα, οι προσδοκίες ήταν μεγάλες, όμως ο Ερνάνι δεν κατάφερε να προσαρμοστεί. Αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια στο πρωτάθλημα με απολογισμό 4 γκολ και έβγαλε μόνο εκλάμψεις του πλούσιου ταλέντου του στο γήπεδο, ποτέ όμως δεν παρουσίασε διάρκεια στην απόδοσή του.

Το βραχύβιο πέρασμα από τον Ολυμπιακό δεν αποδείχθηκε η εξαίρεση αλλά ο κανόνας στην καριέρα του Ερνάνι, αφού έκτοτε δεν κατάφερε να στεριώσει σε Γκιμαράες, Αλ Ουάχντα και Λεβάντε. Στην τελευταία παρέμεινε μέχρι τα τέλη Οκτώβρη. Ωστόσο, τη φετινή σεζόν δεν υπολογιζόταν στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδα, με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος.

Αυτός είναι ο λόγος που οι Βραζιλιάνοι βάζουν τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της απόκτησής του ενόψει του Ιανουαρίου, αν και η συγκεκριμένη πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται. Αντιθέτως, στην ομάδα του Πειραιά δεν φαίνεται να ασχολούνται με την περίπτωση του Ερνάνι, αφενός γιατί δεν κρίνεται ως ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά αυτή τη στιγμή και αφετέρου διότι είναι καλυμμένοι στις θέσεις των εξτρέμ.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιστροφή στην Ελλάδα δεν αφήνει σε καμία περίπτωση ασυγκίνητο τον 30χρονο άσο, ο οποίος έχει τις «κεραίες» του στραμμένες στη χώρα μας και θα γύριζε ευχαρίστως στον Ολυμπιακό εάν είχε πρόταση.

Το όνομα του Ερνάνι αναμένεται να εξακολουθήσει να κυκλοφορεί όσο ο παίκτης δεν καταλήγει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς στο παρελθόν έχει «παίξει» επίσης για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Η περίπτωσή του απασχόλησε κυρίως το περασμένο καλοκαίρι, όταν προτάθηκε στις τρεις ομάδες, δίχως όμως να υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις. Με τη διαφορά πάντως, ότι τότε άνηκε ακόμα και στη Λεβάντε, ενώ πλέον είναι ελεύθερος να αποφασίσει μόνος για την επόμενη ομάδα του. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τη χώρα μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό "ξύλο" Ολυμπιακού-ΑΕΚ - Πρώτο όνομα για τον Γενάρη - Ποιος "τελειώνει" από το ρόστερ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags