Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Άφωνοι στον ΠΑΟΚ με αυτό που έκανε ο Μπίσεσβαρ - "Φτιάχνει" Λουτσέσκου με... μπαμ ο Σαββίδης!
| 2021-11-08 13:01:00

Άφωνοι στον ΠΑΟΚ με αυτό που έκανε ο Μπίσεσβαρ - "Φτιάχνει" Λουτσέσκου με... μπαμ ο Σαββίδης!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Άφωνοι στον ΠΑΟΚ με αυτό που έκανε ο Μπίσεσβαρ - "Φτιάχνει" Λουτσέσκου με... μπαμ ο Σαββίδης!

Η τεράστια επιτυχία του Ρουμάνου και οι μεταγραφές που έρχονται. Πώς κατάφερε ο Δικέφαλος να παρουσιαστεί τόσο... φρέσκος μετά την Κοπεγχάγη, η "αναγέννηση" του Ολλανδού και ο Γενάρης που αναμένεται να είναι εντυπωσιακός στην Τούμπα.
 

ΠΑΟΚ: Στο τρομερό ρεκόρ των εφτά διπλών σε εννιά εκτός έδρας παιχνίδια που έχει φέτος ο Δικέφαλος αλλά και στις γκέλες εντός έδρας που δεν χωνεύονται (για παράδειγμα με ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλο), βρίσκεται η επικαιριότητα των Θεσσαλονικέων, καθώς η συγκεκριμένη περίοδος είναι καλή για την ομάδα.

 

Γιατί παίζει καλό ποδόσφαιρο, κυριαρχικό, δημιουργεί φάσεις, είναι πειστική μέσα στο γήπεδο. Κι όλα αυτά με σοβαρές ελλείψεις στο ρόστερ και απουσίες (όπως εκείνη του Ολιβέιρα) που αφορούν βασικά στελέχη της ομάδας. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, παρουσιάζεται εντυπωσιακά καλός ο Μπίσεσαβρ (που εναντίον του Παναθηναϊκού έδωσε το έκτο διαδοχικό παιχνίδι), ενώ όλοι οι παίκτες είχαν πολύ καλή πνευματική προετοιμασία αλλά και ενέργεια!

 

Γιατί ο ΠΑΟΚ ξόδεψε δυνάμεις, πολλές δυνάμεις, μεσοβδόμαδα με την Κοπεγχάγη και αυτό από μόνο του ήταν κάτι που απασχολούσε τους οπαδούς. Όπως και η παρουσία των Εσίτι και Τέιλορ στην 11άδα, αν και αμφότεροι ήταν καλοί και αυτό πιστώνεται προφανώς στον Λουτσέσκου.

 

Αυτό που αναφέρουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα είναι ότι, με όλα τα λάθη που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι στην ενίσχυση της ομάδας, ο Δικέφαλος συνεχίζει δυνατά στην Ελλάδα και είναι μέσα στο κόλπο της πρόκρισης στην Ευρώπη.

 

Ο Γενάρης, που θα φέρει ποιοτική ενίσχυση, είναι τόσο κοντά όσο και μακριά, αν και αριθμητικά δύσκολα θα έρθουν περισσότεροι από δύο παίκτες στην ομάδα - Συν ο Ολιβέιρα που, περίπου, εκείνο το διάστημα θα επιστρέψει στη δράση.

 

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν, ο Λουτσέσκου έδωσε στους παίκτες του μια μέρα παραπάνω ρεπό για να ξεκουραστούν, με την ελπίδα ότι οι τραυματισμοί, τα μυϊκά θέματα, το "ένας μπαίνει-ένας βγαίνει" για να στελεχωθούν οι 11άδες στους αγώνες, θα περιοριστούν μέσα στο επόμενο διάστημα...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το πέναλτι του ΠΑΟΚ - "Σαν… μπασκετμπολίστας στο 90’ ο Πασχαλάκης" (Vid)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags