Facebook Pixel Φρανκ Λάμπαρτ: Δημοσίευμα "βόμβα" από Αγγλία - Μύθος του ποδοσφαίρου κοντά στο να γίνει προπονητής των Τζόλη - Γιαννούλη
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-08 23:41:00

Δημοσίευμα "βόμβα" από Αγγλία - Μύθος του ποδοσφαίρου γίνεται προπονητής των Τζόλη - Γιαννούλη

Sportdog Team
Δημοσίευμα "βόμβα" από Αγγλία - Μύθος του ποδοσφαίρου γίνεται προπονητής των Τζόλη - Γιαννούλη

Μετά την απομάκρυνση του Ντάνιελ Φάρκε από τον πάγκο της Νόριτς, τα Καναρίνια είναι στην διαδικασία εύρεσης νέου προπονητή με το όνομα ενός ανθρώπου που έχει γράψει ιστορία στο άθλημα να είναι ανάμεσα σε αυτούς που εξετάζονται.

Φρανκ Λάμπαρντ: Παρελθόν από τον πάγκο της Νόριτς αποτελεί ο Ντάνιελ Φάρκε, που πλήρωσε την κακή πορεία στην Premier League, με τα Καναρίνια να είναι στην διαδικασία ανεύρεσης νέου τεχνικού για τον σύλλογο με πολλά ονόματα να είναι στο τραπέζι.

Όπως αναφέρει η Telegraph, όμως, αυτός που είναι στην κορυφή της λίστας είναι ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι και μάλιστα έχουν αρχίσει επαφές μαζί του με σκοπό να επωφεληθεί η ομάδα από την διακοπή για τις εθνικές ομάδες και να γίνει το αφεντικό των Τζόλη και Γιαννούλη στη Νόριτς.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Φρανκ Λάμπαρτ είναι εδώ και δέκα μήνες μακριά από τους πάγκους, καθώς μετά την απομάκρυνσή του από τους Μπλε του Λονδίνου δεν έχει δουλέψει σε άλλη ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags