Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες που θα συζητηθούν για ΠΑΟΚ - Αυτά είναι που χρειάζεται - Που πρέπει να ενισχυθεί μεταγραφικά
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-09 00:12:00

Ατάκες που θα συζητηθούν για ΠΑΟΚ - Αυτά είναι που χρειάζεται - Πού πρέπει να ενισχυθεί μεταγραφικά

Sportdog Team
Ατάκες που θα συζητηθούν για ΠΑΟΚ - Αυτά είναι που χρειάζεται - Πού πρέπει να ενισχυθεί μεταγραφικά

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου αναφέρθηκε τόσο στη νίκη της ομάδας στην Λεωφόρο, αλλά και στους τομείς που χρειάζονται βελτίωση ώστε να γίνει ακόμα πιο δυνατή στο μέλλον.

Μιχάλης Ιορδανίδης: Στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" του Metropolis 95.5 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου αναφέρθηκε στο διπλό επί του Παναθηναϊκού, κάνοντας ειδική αναφορά στους Μπίσεβαρ και Ζίβκοβιτς, όπως και στους Εσίτι και Κούρτιτς.

«Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι σε γεμάτο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι έχει αλλάξει. Είδαμε παίκτες που στα προηγούμενα ματς δεν πήγαν καλά, να έχουν άλλο πρόσωπο στη Λεωφόρο. Ήταν ένα αποτέλεσμα που βοηθάει και στην ψυχολογία της ομάδας ενόψει της συνέχειας. Μείναμε έκπληκτοι με τον Εσίτι και τον Κούρτιτς. Είχαν 94% εύστοχες πάσες στον αγώνα και είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε λάθη στη μεσαία γραμμή. Όμως υπήρχαν προβλήματα στην άμυνα. 

Είδαμε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς με την Κοπεγχάγη. Έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του ο ΠΑΟΚ. Μπίσεσβαρ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι βαρόμετρα για τον ΠΑΟΚ. Αν με την Κοπεγχάγη είχαμε παίκτες με σταθερή απόδοση, δεν θα χάναμε. Στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ατρόμητο θέλει σταθερότητα σε πρόσωπα και απόδοση. Υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να είναι σταθεροί στην απόδοσή τους. 

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς σε κάθε παιχνίδι είναι πρώτος παίκτης και αυτό θέλουμε να το βλέπουμε απ΄όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Λουτσέσκου αξιολογεί καθημερινά το υλικό και έχει την ευθύνη. Στη Λεωφόρο έδωσαν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτή η εμφάνιση πείθει. 

Αν ο Μαουρίσιο στο 73΄ έκανε το 2-1, θα λέγαμε άλλα πράγματα σήμερα. Πρέπει να διορθωθούν τα λάθη για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να κυνηγήσει τον τίτλο. Θέλει σταθερότητα σε όλες τις θέσεις. Και σε άλλα παιχνίδια βλέπουμε τα ίδια λάθη από τον Τέιλορ. Στο επιθετικό κομμάτι είναι πολύ καλός, πρέπει να βελτιώσει το αμυντικό για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Σε κάθε ματς βλέπουμε διαφορετικά πρόσωπα σε θέσεις. Για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θέλουμε αριστερό μπακ, πλάγιο και στόπερ», είπε ο Μιχάλης Ιορδανίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags