Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Αυτό ήταν το λάθος Λουτσέσκου με Σαββίδη - Μην αφήνει γυμνό τον Εσίτι - Δύο μεταγραφές τον Γενάρη"
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-08 19:29:00

"Αυτό ήταν το λάθος Λουτσέσκου με Σαββίδη - Μην αφήνει γυμνό τον Εσίτι - Δύο μεταγραφές τον Γενάρη"

του Γιώργου Κτενά
"Αυτό ήταν το λάθος Λουτσέσκου με Σαββίδη - Μην αφήνει γυμνό τον Εσίτι - Δύο μεταγραφές τον Γενάρη"

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ, η δίκαιη νίκη στη Λεωφόρο και η ενίσχυση. Ο Κούλης Αποστολίδης σχολιάζει το διπλό του Δικεφάλου στην Αθήνα, εξηγεί τι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνο κι εκφράζει τα παράπονά του σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Πόσοι παίκτες θα έρθουν στην Τούμπα;

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στο sportdog.gr ο Κούλης Αποστολίδης για τη νίκη τού Δικέφαλου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο.

Ο παλαίμαχος άσος χαρακτήρισε επαγγελματικό τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι Θεσσαλονικείς, σχολίασε θετικά την παρουσία τού Κούρτιτς ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που ο Εσίτι παρουσιάζεται καλός.

Τέλος, μίλησε με εξαιρετικά λόγια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ σχολίασε τι περιμένει από τον σύλλογο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. 

"Δίκαιη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - Ψυχρός ο Κούρτιτς - Να μην αφήνει γυμνό τον Εσίτι"

"Νομίζω ότι ήταν παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά, επαγγελματικά, και παρόλο ότι είχε κάποιες πιέσεις από τον Παναθηναϊκό, νομίζω ότι τελικά ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα του ντέρμπι, άσχετα αν δεν ήταν κάτι φανταστικό αυτό που συνέβη. Ήταν δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του ματς", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Κ. Αποστολίδης στο sportdog.

O Κούρτιτς είναι παίκτης πολύ επιδραστικός στο παιχνίδι του Δικέφαλου, ενώ τον είδαμε να σκοράρει κιόλας εναντίον του Παναθηναϊκού.

"Είναι μια καλή μονάδα, ειδικότερα στον ευαίσθητο χώρο του κέντρου, είναι παίκτης που έχει εικόνες, εμπειρίες, έχει παραστάσεις από καλύτερα πρωταθλήματα, είναι ψυχρός και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γενικά, συνδυάζοντας συν και πλην, είναι πάρα πολύ καλή μονάδα φέτος. Ο Εσίτι, για παράδειγμα, είναι πολύ ωφέλιμος παίκτης, αλλά εφόσον του δώσεις ρόλο κυρίως στα πλεονεκτήματά του, θα πάει καλά. Ο Εσίτι είναι πολύ καλός κόφτης, δυνατός, έχει τρεξίματα, αν ο συνδυασμός των παικτών στο κέντρο του αφήνει περιθώρια για αυτά τα καθήκοντα, πηγαίνει καλά. Δεν πρέπει να τον αφήσει γυμνό, χωρίς βοήθεια για να κάνει δημιουργία".

"Πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία - Αυτό ήθελα από τον Λουτσέσκου το καλοκαίρι - Ένας ή δύο παίκτες τον Γενάρη"

Πήρε γκολ και από τον Άκπομ ο Δικέφαλος, κάτι που έλειπε το τελευταίο διάστημα.

"Δεν παίρνει γκολ στο ποσοστό που πρέπει από τους επιθετικούς του ευρύτερα ο ΠΑΟΚ, όταν σκοράρει ο επιθετικός είναι πολύ ευχάριστο. Ο Ζίβκοβιτς, για παράδειγμα, είναι εξαιρετικός παίκτης, πολύ καλά έκαναν και του ανανέωσαν το συμβόλαιο. Από την επιθετική του γραμμή δεν πάσχει ο ΠΑΟΚ, το θέμα είναι η αμυντική λειτουργία. Εκτός πηγαίνει καλύτερα, ενώ εντός έδρας στην αμυντική λειτουργία μένει ανοιχτός πίσω επειδή προωθείται πολύ". 

Ένα σχόλιο για τον Λουτσέσκου και την παρουσία του στην ομάδα;

"Ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του, έχει κυρίαρχα στοιχεία στο κομμάτι που έχει να κάνει με την τακτική αλλά και με την επικοινωνία και διαχείριση παικτών. Το μόνο που θα ήθελα από τον Λουτσέσκου ήταν να επιμείνει πιο έντονα στην ενίσχυση της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι. Γιατί τώρα ελπίζουμε να αλλάξει κάτι τον Γενάρη, που είναι δεν είναι τόσο εύκολη μεταγραφική περίοδος όπως είναι το καλοκαίρι".

Πάνω σε αυτό που λέτε, πού χρειάζεται ενίσχυση τον Γενάρη ο ΠΑΟΚ;

"Είναι γνωστά σε όλους αυτά τα θέματα, γράφονται, λέγονται πού χρειάζεται λύσεις. Εκείνο στο οποίο ελπίζω είναι τον Γενάρη να μπορέσει να πάρει, όσους πάρει, έναν ή δύο παίκτες, που να είναι ποιοτικοί παίκτες και να έρθουν για να βοηθήσουν άμεσα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το πέναλτι του ΠΑΟΚ - "Σαν… μπασκετμπολίστας στο 90’ ο Πασχαλάκης" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags