Facebook Pixel Χάος! Επιθέσεις σε σύνδεσμο διαιτητών, την Ομοσπονδία και στο σπίτι διαιτητή
| 2021-11-08 21:21:00

Χάος! Επιθέσεις σε σύνδεσμο διαιτητών, στην Ομοσπονδία και στο σπίτι διαιτητή

Sportdog Team
Χάος! Επιθέσεις σε σύνδεσμο διαιτητών, στην Ομοσπονδία και στο σπίτι διαιτητή

Πολύ άσχημα είναι τα πράγματα στην Κύπρο τις τελευταίες ημέρες καθώς μετά τις επιθέσεις σε σύνδεσμο διαιτητών και στην ΚΟΠ, στο στόχαστρο μπήκε και το σπίτι του διαιτητή Σωτηρίου.

Λούκας Σωτηρίου: Μπαρούτι μυρίζει η Κύπρος καθώς πριν μερικές μέρες υπήρξαν επιθέσεις τόσο σε σύνδεσμο διαιτητών, στην Κυπριακή Ομοσπονδία Αθλητισμού, αλλά και στην ΚΟΠ, ενώ παράλληλα βομβιστική επίθεση υπήρξε και στο σπίτι του αναπληρωτή προέδρου της Ομόνοιας, Δημήτρη Γρηγόρη.

Και σαν να μην έλειπαν όλα αυτά την Δευτέρα (8/11) άγνωστοί έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του Κύπριου διαιτητή, αλλά και στης πεθεράς του, ενώ παράλληλα προκάλεσαν ζημιές και στο αυτοκίνητό του. Ο έμπειρος ρέφερι ήταν αυτός που διεύθυνε την αναμέτρηση του πρωταθλήματος μεταξύ Άρη Λεμεσού και ΑΕΚ Λάρνακας, βγάζοντας τρεις κόκκινες κάρτες με τους Γκουστάβο της Λάρνακας και τον Γκαρσία - Μουσόντα του Άρη να αποβάλλονται, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν τελικά με 1-0.

«Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, έχει αρμόδιους να μας κρίνουν. Δεν με σταματάνε και δεν θα κάνω το χατίρι σε κανέναν να φύγω. Θα φύγω όταν θα θέλω εγώ και όταν δεν θα μπορώ άλλο να συνεχίσω», δήλωσε ο Λούκας Σωτηρίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags