Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απογοήτευση στου Ρέντη για ακριβοπληρωμένο άσο - Η μεταγραφή Μαρτίνς που φέρνει τα πάνω-κάτω!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-08 20:53:00

Απογοήτευση στου Ρέντη για ακριβοπληρωμένο άσο - Η μεταγραφή Μαρτίνς που φέρνει τα πάνω-κάτω!

BoxtoBox
Απογοήτευση στου Ρέντη για ακριβοπληρωμένο άσο - Η μεταγραφή Μαρτίνς που φέρνει τα πάνω-κάτω!

Ο κόουτς τον πιστεύει, παίζει συνέχεια, αλλά όχι για... ένα εκατομμύριο. Ποιος παίκτης δεν έχει καταφέρει ακόμα να αποδώσει τα αναμενόμενα στο Λιμάνι, σε ποια παιχνίδια εμφανίστηκε και γιατί υπάρχουν ελπίδες να... επιστρέψει. Η μεταγραφή που αλλάζει τα δεδομένα.

Ολυμπιακός: Είχα δώσει το λόγο μου ότι δεν θα σχολιάσω ξανά την απόδοση του Κένι Λαλά που, κατά την ταπεινή μου γνώμη γενικώς από τη μέρα που έγινε παίκτης του Ολυμπιακού, είναι απογοητευτικός.

Ένας παίκτης της δικής του εμπειρίας που ήρθε με βαρύ βιογραφικό από το Σαμπιονά και ως μεταγραφικό κόλπο προφανώς και δεν μπορεί να έχει ικανοποιήσει. Εσχάτως δίνει αφορμές για λίγη αισιοδοξία. Ωστόσο μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για παίκτη με πολύ βαρύ συμβολαίο. Αν οι πληροφορίες της μανατζερικής πιάτσας είναι σωστές, ο 30χρονος Γάλλος δεξιός μπακ έχει ένα από τα πιο βαριά συμβόλαια του ερυθρόλευκου ρόστερ.

Πόσο; Παίρνει 900.000 ευρώ! Ναι, αυτό το ποσό μου έχει μεταφερθεί και όχι το 700 χιλ.που γράφονταν όταν έγινε η μεταγραφή του. Όχι βεβαίως ότι τα 700 χιλ. είναι λίγα... Προσωπικά εμπιστεύομαι την πηγή και θεωρώ ότι αυτά είναι τα χρήματα του Λαλά, 900 χιλ.ευρώ καθαρά το χρόνο.

 Από το Σαμπιονά ήρθε ως σημαντικό όνομα με στατιστικά που παρέπεμπαν σε σούπερ παίκτη. Μπορεί μέχρι τώρα εδώ να έχει δείξει ελάχιστα πράγματα αλλά όταν τον αποκτούσε ο Ολυμπιακός κανείς δεν πίστευε ότι θα χρειαζόταν να φτάσουμε σχεδόν ένα χρόνο μετά για να δούμε 3-4 καλά ματς του Λαλά.

Τέλος πάντων. Αναφέρομαι στον Γάλλο σήμερα επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Και δύο από τις ελάχιστες καλές του εμφανίσεις έγιναν όταν είχε μπροστά του τον Γκάρι Ροντρίγκες. Θυμηθείτε το α' ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ... Θυμηθείτε και το φρέσκο α' ημίχρονο με τον Ιωνικό. Δε λέω για β' ημίχρονο γιατί με τον δικέφαλο του βορρά ο Ροντρίγκες έγινε αλλαγή στο ημίχρονο λόγω τραυματισμού και χθες έπαιξε ελάχιστα στο β' επίσης λόγω τραυματισμού.

Λέτε ο Γκάρι να είναι το... γιατρικό για τον παίκτη των 900.000 ευρώ; Μακάρι. Θα είναι πολύ κερδισμένος ο Ολυμπιακός, έστω και με μεγάλη χρονοκαθυστέρηση. Κάλλιο αργά παρά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Ιμπαγάσα πήρε "εκδίκηση" για Πάμπλο Γκαρσία - Το μεγάλο στοίχημα Μαρινάκη και το... στραπάτσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags