Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Χοντρό θέμα με την πρόσληψη Τσάβι στην Μπαρτσελόνα - Ζητάει εξηγήσεις η La Liga (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-09 17:00:00

Χοντρό θέμα με την πρόσληψη Τσάβι στην Μπαρτσελόνα - Ζητάει εξηγήσεις η La Liga (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χοντρό θέμα με την πρόσληψη Τσάβι στην Μπαρτσελόνα - Ζητάει εξηγήσεις η La Liga (ΦΩΤΟ)

Μπορεί οι πάντες στην Βαρκελώνη να είναι ενθουσιασμένοι με την πρόσληψη του Καταλανού τεχνικού, όμως η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος βάζει... πονοκεφάλους στους Μπλαουγκράνα ζητώντας εξηγήσεις.

Μπαρτσελόνα: Στο στόχαστρο της La Liga είναι οι Μπλαουγκράνα μετά την πρόσληψη του Τσάβι, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Cadena Cope, μιας και η διοργανώτρια αρχή ζητάει τα απαραίτητα έγγραφα για την μετακίνηση του Καταλανού τεχνικού και υπάρχουν ερωτηματικά για τη ρήτρα που κλήθηκαν να πληρώσουν στην Αλ Σαντ, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα η La Liga ζητάει από τους ανθρώπους του συλλόγου στοιχεία για τον μισθό και τη διάρκεια συμβολαίου του Τσάβι, με τον πρόεδρο πάντως των Καταλανών, Ζουάν Λαπόρτα, να αρνείται να αποκαλύψει λεπτομέρειες, τονίζοντας ότι είναι εμπιστευτικές, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο 41χρονος προπονητής πλήρωσε την μισή ρήτρα.

Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να ξοδέψει περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ λόγω των περιορισμών της La Liga, ενώ αν αποδειχθεί πως κάτι τέτοιο δεν λήφθηκε υπόψιν δεν η διοργανώτρια αρχή δεν θα μπορέσει να μπλοκάρει το συμβόλαιο του Τσάβι, αλλά μπορεί να επιβάλει πρόστιμο στην Μπαρτσελόνα και το χειρότερο όλων απαγόρευση μεταγραφών.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags