Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δημοσίευμα βόμβα από το εξωτερικό - Αυτός ο ποδοσφαιριστής έρχεται τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-09 19:36:00

Δημοσίευμα βόμβα από το εξωτερικό - Αυτός ο ποδοσφαιριστής έρχεται τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Δημοσίευμα βόμβα από το εξωτερικό - Αυτός ο ποδοσφαιριστής έρχεται τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ

Φαίνεται ότι είναι δεδομένο πως ο Δικέφαλος του Βορρά θα έχει σίγουρα επιπλέον έναν ποδοσφαιριστή από Ιανουάριο και μετά, μιας και θεωρείται δεδομένη η μετακίνησή του στην Τούμπα.

Λέο Ζαμπά - ΠΑΟΚ: Όλα δείχνουν πως ο Βραζιλιανός είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Δικέφαλο του Βορρά τον Ιανουάριο, από την Βάσκο Ντα Γκάμα που αγωνίζεται δανεικός σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Τύπος μιας και την Δευτέρα (8/11) η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να μην προχωρήσει στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή σε μια προσπάθεια αποσυμφόρησης του ρόστερ της ομάδας που πλέον αριθμεί 35 ποδοσφαιριστές.

"Το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε τη Δευτέρα και στην ατζέντα ήταν οι αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα και η αποσυμφόρηση του ρόστερ που αυτή τη στιγμή αριθμεί 35 παίκτες.

Ορισμένοι παίκτες έχουν αποχωρήσει ήδη όπως ο αμυντικός μέσος Μισέλ, ο οποίος δεν έπαιζε, ο αμυντικός Ερνάντο πέρασε από τον Φερνάντο Ντινίζ, ο Αντρέι, ο οποίος είναι στο τέλος του συμβολαίου του και πρέπει να φύγει δωρεάν από τον σύλλογο και ο Λέο Ζαμπά, που θα επιστρέψει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας diariocarioca.com.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags