Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Όχι" Ιβάν σε "χρυσή" πρόταση Χόφενχαϊμ - "Διαφημίζουν" Μιχαηλίδη Rogon-Ρέμπε - 26 εκατ. στον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-09 19:08:00

"Όχι" Ιβάν σε "χρυσή" πρόταση Χόφενχαϊμ - "Διαφημίζουν" Μιχαηλίδη Rogon/Ρέμπε - 26 εκατ. στον ΠΑΟΚ

GOALάρες by Εvaggelistis
"Όχι" Ιβάν σε "χρυσή" πρόταση Χόφενχαϊμ - "Διαφημίζουν" Μιχαηλίδη Rogon/Ρέμπε - 26 εκατ. στον ΠΑΟΚ

Γιατί αρνήθηκε τα εκατομμύρια και το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ στην Τούμπα. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για τον νεαρό αμυντικό, που αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη χρυσή πώληση του Δικεφάλου. Το νέο του συμβόλαιο, γιατί αφαιρέθηκε το buyout και πόσα χρήματα απέφεραν οι πωλήσεις των Τζόλη, Γιαννούλη, Πέλκα και Κουλούρη.

ΠΑΟΚ: O Γιάννης Μιχαηλίδης με νέο συμβόλαιο ως το 2025 και 370.000 ευρώ φιξ ετήσιες αποδοχές (συν 2.000 ευρώ μπόνους για κάθε συμμετοχή) και χωρίς πλέον ρήτρα εξαγοράς (έφυγαν τα 6.000.000, κάτι που αποτέλεσε απαίτηση του κλάμπ), αποτελεί το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ των "ασπρόμαυρων" για μια νέα περήφανη πώληση.

Την τελευταία 3ετία, από το καλοκαίρι του 2019, ο "δικέφαλος" έβαλε στο Ταμείο του, από τα... ελληνικά προϊόντα της Ακαδημίας του που πουλήθηκαν, ποσά που συνολικά προσεγγίζουν τα 26.000.000 ευρώ. Πήρε 3.500.000 για τον Κουλούρη από την Τουλούζ. Πήρε 2.400.000 για τον Πέλκα από την Φενέρ. Και περίπου 20.000.000 από την Νόργουιτς για Γιαννούλη + Τζόλη!

Στην Τούμπα , λοιπόν, είναι λογικό -και σώφρων- να θέλουν να δώσουν συνέχεια και ο παίκτης που έχει την προοπτική, τις δυνατότητες/προδιαγραφές για αυτό, το προσεχές 1,5 χρόνο, είναι ασφαλώς ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Και επειδή πλέον στο κλαμπ υπάρχει η σχετική τεχνογνωσία, όπως και η αναγνώριση πόσο πολύτιμη μπορεί να αποδεχθεί για super deal η συμμετοχή/εμπλοκή μεγάλων μανατζερικών Γραφείων του εξωτερικού, oι "ασπρόμαυροι" άλλαξαν... συνήθειες και πολιτική. Χαρακτηριστικό παράδειγμα πως όχι μόνο πλέον δεν βάζουν ρήτρες στα συμβόλαια αλλά και όπου υπάρχουν τις εξαφανίζουν!

Κάπως έτσι ο Μιχαηλίδης πήρε το συμβόλαιο που πήρε, μπήκε και η πρώτη υπεραξία (η χρηματιστηριακή του αξία αμέσως πήγε στα 3.000.000 ευρώ, καταγράφοντας την υψηλότερη τιμή της μέχρι τώρα), έχει γίνει και βασικός/αναντικατάστατος στόπερ στο γκρουπ του Λουτσέσκου...

Εδώ να σημειώσουμε πως ο Μιχαηλίδης έχει φτιάξει ήδη καλό όνομα στην Μπουντεσλίγκα. Και λόγω της Rogon (το μεγάλο μανατζερικό Γραφείο που τον έχει, με έδρα την Φρανκφουρτη) αλλά και του νυν αθλητικού διευθυντή της Νυρεμβέργης και πρώην του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε (είχε καταλυτική συμμετοχή στο deal Τζόλη στην Νόριτς αλλά και στην πώληση του Λημνιού στην Κολωνία).

Να αποκαλύψουμε εδώ,λοιπόν, πως μέσα στο 2021 έφτασε στην Τούμπα πρόταση από την Χοφενχαιμ για τον Μιχαηλίδη. Η γερμανική ομάδα, στην οποία είναι πολύ δυνατή η Rogon, είχε κάνει μια προσφορά στον ΠΑΟΚ λίγο πάνω από το μισό του buyout που υπήρχε. Μάλιστα η Χοφενχαιμ έβαζε και διάφορα μπόνους συμμετοχών και στόχων, με τα οποία προσέγγιζε τα 6.000.000. Με τον Ιβαν Σαββίδη όμως, να είναι ανένδοτος και να δείχνει το εφάπαξ ποσό της ρήτρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτό ήταν το λάθος Λουτσέσκου με Σαββίδη - Μην αφήνει γυμνό τον Εσίτι - Δύο μεταγραφές τον Γενάρη"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags