Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτά ισχύουν για το ταξίδι του Λαγωνίδη στην Κύπρο - Τα τρία... λαβράκια που κοιτάζει ο ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-10 18:33:00

Αυτά ισχύουν για το ταξίδι του Λαγωνίδη στην Κύπρο - Τα τρία... λαβράκια που κοιτάζει ο ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Αυτά ισχύουν για το ταξίδι του Λαγωνίδη στην Κύπρο - Τα τρία... λαβράκια που κοιτάζει ο ΠΑΟΚ

Ήταν λογικό να “παίξει” πολύ η… κατασκοπεία του Κώστα Λαγωνίδη σε δύο ματς του κυπριακού πρωταθλήματος στα μέσα ενημέρωσης. 

ΠΑΟΚ: Απόλυτα φυσιολογικό ήταν να “παίξει” πολύ η… κατασκοπεία του Κώστα Λαγωνίδη σε δύο ματς του κυπριακού πρωταθλήματος στα μέσα ενημέρωσης. 

Ειδικά από την στιγμή που κυκλοφόρησε φωτογραφία του στο Εθνικός Αχνας-Ομόνοια, εκεί πουν βρέθηκε τυχαία και με τον παλιό προπονητή τερματοφυλάκων και νυν του ΑΠΟΕΛ, Γιώργο Σκιαθίτη. Ο βετεράνος άσος και νυν στέλεχος του ΠΑΟΚ, πήγε στη Κύπρο προσκεκλημένος σε χωριό Πόντιων φίλων του και βρήκε την ευκαιρία να τσεκάρει τον 22χρονο Φινλανδό μεσοεπιθετικό Ονι Βαλακάρι, στο Ανόρθωση-Πάφος (παίκτης της). 

Φέτος, σε δέκα ματς έχει έξι γκολ και 2 ασίστ, ενώ πέρυσι μέτρησε 13 γκολ και 7 ασίστ σε 37 ματς. Με βάση τα όσα έγραψαν οι Κύπριοι, στην Αχνα τσέκαρε και τους Λοϊζου Λοϊζου (18 χρονών, εξτρέμ με 18 ματς, τρία γκολ και μία ασίστ φέτος, ενώ πέρυσι είχε κερδίσει το πέναλτι από τον Ελ Καντουρί) και Μαρίνου Τζιωνή (20 χρονών, επίσης εξτρέμ, με 16 συμμετοχές, ένα γκολ και μια ασίστ). Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν παύει ποτέ να τσεκάρει την κυπριακή αγορά.

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags