Facebook Pixel Γιάννης Μιχαηλίδης - ΠΑΟΚ: "Βόμβα" στον ΠΑΟΚ! Αυτή η ευρωπαϊκή ομάδα θέλει να πάρει τον Μιχαηλίδη
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-10 16:35:00

"Βόμβα" στον ΠΑΟΚ! Αυτή η ευρωπαϊκή ομάδα θέλει να πάρει τον Μιχαηλίδη

Sportdog Team
"Βόμβα" στον ΠΑΟΚ! Αυτή η ευρωπαϊκή ομάδα θέλει να πάρει τον Μιχαηλίδη

Συναγερμός σήμανε στον Δικέφαλο του Βορρά καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα που βγήκαν την Τετάρτη (10/11) σύλλογος από το εξωτερικό έχει βάλει στο στόχαστρο τον Έλληνα αμυντικό της ομάδας.

Γιάννης Μιχαηλίδης - ΠΑΟΚ: Μπορεί ο Δικέφαλος του Βορρά να... έδεσε τον Έλληνα αμυντικό της ομάδας με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025, όμως αυτό δεν έκανε τους συλλόγους τους εξωτερικού να σταματήσουν να κοιτάζουν τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Έτσι την Τετάρτη (10/11) ένα δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει πως η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για το νεαρό στόπερ και μάλιστα θέλει να κλείσει άμεσα την συμφωνία με τους Ασπρόμαυρους.

"Η Φενέρ είναι αποφασισμένη να ενισχυθεί στα στόπερ στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Μετά τις προσφορές που έχουν φτάσει για τον Ατίλα Τσαλάι οι άνθρωποι της διοίκησης θέλουν να φέρουν στην ομάδα έναν ποδοσφαιριστή με πολύ μεγάλες προοπτικές για το μέλλον και έχουν βρει αυτό που ψάχνουν στην Ελλάδα. Μάλιστα έχουν φτάσει σε ευτυχή συμφωνία για τη μεταγραφή του 21χρονου Γιάννη Μιχαηλίδη.

Η Φενεμπαχτσέ που ξεκίνησε συζητήσεις για την απόκτηση του έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία για την μετακίνηση του που θα επισημοποιηθεί στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο", αναφέρει το δημοσίευμα της Fotomac, χωρίς να αναφέρουν πουθενά, βέβαια, πως ο Γιάννης Μιχαηλίδης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags