Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίστευτη ανατροπή με... τελειωμένο παίκτη του Ολυμπιακού - Σκάνε... χρήματα στην ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-10 21:27:00

Απίστευτη ανατροπή με... τελειωμένο παίκτη του Ολυμπιακού - Σκάνε... χρήματα στην ομάδα

Sportdog Team
Απίστευτη ανατροπή με... τελειωμένο παίκτη του Ολυμπιακού - Σκάνε... χρήματα στην ομάδα

Μεγάλη αλλαγή δεδομένων με ποδοσφαιριστή που οι πάντες στο Ερυθρόλευκο στρατόπεδο θεωρούσαν ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα που είναι δανεικός, όμως φαίνεται ότι ο σύλλογος του εξωτερικού έχει τελείως διαφορετική άποψη.

Μάξι Λοβέρα: Συμβόλαιο μέχρι το 2024 έχει ο Αργεντίνος επιθετικός, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ρασίνγκ Κλουμπ και ενώ οι πάντες θεωρούσαν πως ο σύλλογος από την Λατινική Αμερική θα πληρώσει τη ρήτρα, ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, τα πράγματα άλλαξαν.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα από την Αργεντινή η Ρασίνγκ, δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, με τον δανεισμό του να τελειώνει στις 31 Δεκεμβρίου, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως στον Ολυμπιακό ο Αργεντίνος έχει 34 συμμετοχές με 2 γκολ και πέντε ασίστ, ενώ παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ώστε να αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο.

Και κάπου εκεί έρχονται τα δημοσιεύματα από την Βραζιλία και συγκεκριμένα της Gazetaesportiva που αναφέρει πως ο Μάξι Λοβέρα ενδιαφέρει την  Βάσκο Ντα Γκάμα, ενώ όπως γράφεται το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας αποφάσισε να κάνει προσπάθεια να αποκτηθεί ο παίκτης από τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως να αναφέρει αν θα γίνει κίνηση για αγορά ή για δανεισμό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags