Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα πάνω-κάτω με Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό - Γιατί του δείχνουν την... έξοδο - Μόνο έτσι θα μείνει!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-10 22:01:00

Τα πάνω-κάτω με Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό - Γιατί του δείχνουν την... έξοδο - Μόνο έτσι θα μείνει!

BoxtoBox
Τα πάνω-κάτω με Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό - Γιατί του δείχνουν την... έξοδο - Μόνο έτσι θα μείνει!

Ο Γάλλος δεν θέλει να φύγει, όμως στο Λιμάνι μοιάζει απίθανο να μείνει. Μπορεί ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί να ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ωστόσο ο Ματιέ μάλλον θα πρέπει να ετοιμάζει βαλίτσες. Τι συμβαίνει; Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Sportdog.gr!

Ολυμπιακός: Ήταν περίπου Νοέμβρης του 2019 όταν η αφεντιά μου στην εφημερίδα που συνεργάζομαι είχε αποκαλύψει τη διάθεση του Ολυμπιακού να ανανεώσει τη συνεργασία με τον Ματιέ Βαλμπουενά για έναν ακόμα χρόνο ο οποίος τότε μετρούσε ελάχιστους μήνες στην ομάδα αλλά είχε προλάβει ήδη να ενθουσιάσει άπαντες.

Ήταν περίπου Νοέμβρης του 2020 όταν η αφεντιά μου στην εφημερίδα που συνεργάζομαι είχε αποκαλύψει τη διάθεση του Ολυμπιακού να ανανεώσει για 2η στη σειρά φορά τη συνεργασία με τον Ματιέ Βαλμπουενά για έναν ακόμα χρόνο.



Είναι Νοέμβριος του 2021 αλλά συζητάμε για την πιθανότητα να ανανεώσει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί το συμβόλαιό του αλλά κανείς (ούτε εγώ!) δεν μιλάει για την πιθανότητα να κάνει για 3η φορά στη σειρά το ίδιο ο πολύπειρος Γάλλος. Τυχαίο; Όχι. Έκπληξη; Ούτε. Σήμερα που μιλάμε ο Ματιέ είναι 37 ετών, 1 μηνός και 14 ημερών ενώ ο Μαροκινός 34 ετών, 9 μηνών και 8 ημερών. Καταλαβαίνετε φυσικά την τεράστια διαφορά. Φαίνεται και στο γήπεδο. Ο Βαλμπουενά, ακόμα και τώρα, είναι αρκετός για την ελληνική Σούπερ Λίγκα. Όμως στα ματς της Ευρώπης φαίνεται δύο ταχύτητες (τουλάχιστον) κάτω. Και γι' αυτό δεν υπάρχει καμία πρεμούρα για συζητήσεις περί ανανέωσης.

Σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε πει ότι έχει ακόμα ποδόσφαιρο μέσα του και θέλει να παίξει για 1-2 χρόνια ακόμα. Δεν είμαι σίγουρος για το τι θα συμβεί, δεν μπορώ να προβλέψω τίποτα. Αν έπρεπε να ποντάρω σήμερα τα χρήματά μου κάπου θα πόνταρα στο να μη γίνει πρόταση ανανέωσης στον Ματιέ εκτός αν συμφωνούσαν σε τιμής ένεκεν συμβόλαιο με συμβολικό ποσό, όπως έχει φέτος ο Αβραάμ. Γιατί να ποντάρει πολλά πράγματα πάνω στον Βαλμπουενά για τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός το θεωρώ από πολύ δύσκολο έως απίθανο. Για να δούμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παρέμβαση" Μέντες για Σεμέδο, νέα συμφωνία με Μαρινάκη - Τα... νεύρα για ΠΑΟΚ και η πώληση 8 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags