Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο… νέος Καμαβινγκά για Ολυμπιακό - "Είναι αρτίστας, αξίζει η επένδυση - Παντού στο κέντρο και εξτρέμ"
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-12 21:18:00

Ο… νέος Καμαβινγκά για Ολυμπιακό - "Αρτίστας, αξίζει η επένδυση - Παντού στο κέντρο και εξτρέμ"

του Γιώργου Κτενά
Ο… νέος Καμαβινγκά για Ολυμπιακό - "Αρτίστας, αξίζει η επένδυση - Παντού στο κέντρο και εξτρέμ"

Η "ανακάλυψη" Καρεμπέ, το νέο... διαμάντι και τα χαρακτηριστικά του. Το Sportdog.gr παρουσιάζει τον Κόμπα Λέιν Κοϊντρέντι που χαρακτηρίστηκε ως διάδοχος του παλαίμαχου άσου των Πειραιωτών και παράλληλα βρέθηκε στο "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ. Γιατί αξίζει να γίνει κίνηση για την απόκτησή του από τη Βαλένθια!

Ολυμπιακός: Το όνομα του Κόμπα Λέιν Κοϊντρέντι ήρθε ξαφνικά στην επικαιρότητα, μετά από μία δήλωση του Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και αθλητικός διευθυντής πλέον της διοίκησης, ισχυρίστηκε ότι βρήκε τον διάδοχό του. Πρόκειται για τον 20χρονο μέσο της Βαλένθια που κατάγεται από την Νέα Καληδονία (γεννημένος στο Τζιμπουτί), τον οποίο παρακολουθεί από μικρή ηλικία και στο RADIO Marca τόνισε ότι έχει μεγαλύτερο ταλέντο από εκείνον!

Το Sportdog.gr προσπάθησε να μάθει κάποια παραπάνω πράγματα για τον συγκεκριμένο παίκτη, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα, απασχολεί λόγω Καρεμπέ και τον Ολυμπιακό.

Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του διεθνή Γάλλου άσου ο Ηλίας Μαλιγιάννης, δημοσιογράφος που γνωρίζει πολύ καλά το ισπανικό ποδόσφαιρο.

"Άριστη τεχνική - Καλός έλεγχος της μπάλας και σουτ - Δεν φοβάται να πάρει μπάλα"

"Είναι κεντρικός χαφ, αυτή τη στιγμή δεν αγωνίζεται στα πλάγια. Το πρώτο που διακρίνεις είναι ότι έχει άριστη τεχνική και καλό έλεγχο με την μπάλα στα πόδια, βλέπει γήπεδο, μπορεί να αλλάξει παιχνίδι και να βγάλει πάσες. Είναι 20 ετών, του αρέσει να κρατάει λίγο παραπάνω την μπάλα, είναι ουσιαστικά παίκτης που κάνει προσπάθεια να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα", ανέφερε στο αρχικό σχόλιο, στο sportdog, ο Η. Μαλιγιάννης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ουσιαστικά είναι παίκτης της Βαλένθια β΄, αλλά λόγω απουσιών βρέθηκε στην πρώτη ομάδα. Του αρέσει να περνούν επιθέσεις από τα πόδια του, δείχνει ότι δεν φοβάται. Διακρίνεται για το πολύ καλό σουτ, κυρίως από μακρινή απόσταση. Θα πατήσει περιοχή αν βρει την ευκαιρία αλλά συνήθως κινείται έξω από αυτή".

"Μπορούν να τον φτιάξουν εξτρέμ - Δεν μπορεί τώρα βασικός - Διαμαντάκι για να επενδύσεις"

Σε ποιες άλλες θέσεις θεωρείς ότι μπορεί να παίξει;

"Είναι 20χρονος, με πολύ καλή τεχνική, αν δουλευτεί μπορεί να παίξει και εξτρέμ γιατί έχει ακρίβεια στις πάσες του και μπορεί να δώσει την μπάλα καλά. Μπορεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου να αγωνιστεί. Δεν φημίζεται για την αμυντική του λειτουργία, δεν θα τρέξει να μαρκάρει δηλαδή, δεν θα κάνει τη δουλειά του Εμβιλά ή του Μαντί Καμαρά που τρέχουν παντού και μαρκάρουν".

Θεωρείς ότι μπορεί να παίξει βασικός στον Ολυμπιακό;

"Βασικός με τη μία φοβάμαι πώς όχι, γιατί αυτή τη στιγμή η άποψη είναι ότι παίζει κεντρικός χαφ. Άρα δεν μπορεί να πάρει τη θέση του Εμβιλά, του Μπουχαλάκη ή του Καμαρά. Ο Μαρτίνς έχει στήσει κορμό που μετουσιώνουν άψογα τα θέλω του. Άρα πρόκειται για έναν 20χρονο που τώρα προσπαθεί αλλά δεν είναι έτοιμος για 11άδα. Αλλά είναι διαμαντάκι, ταλέντο, που αξίζει να επενδύσεις για να τον βάλεις σε καλούπια και να τον φτάσεις εκεί που θέλεις".

"Στη θέση του Μπουχαλάκη - Δεξί εξτρέμ με ανάποδο πόδι - Άγουρος για τον Ολυμπιακό"

Μπορούμε να πούμε ότι θυμίζει κάποιον με το παιχνίδι του;

"Σε ήδη καταξιωμένους θα έλεγα τον Κοντογκμπιά, που παίζει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Επίσης, όπως τον έχω δει, γιατί είναι και ηλικιακά κοντά, θυμίζει και τον Καμαβινγκά, της Ρεάλ Μαδρίτης. Κόστισε μόλις 150.000 για να τον αποκτήσει η Βαλένθια".

Σε ποια 11άδα τού Ολυμπιακού θεωρείς ότι ταιριάζει;

"Σε περίπτωση που δεν θα αγωνιζόταν ο Μπουχαλάκης, θα μπορούσε να παίξει εκείνος. Γιατί δεν μπορείς να στηριχτείς πάνω του αμυντικά. Αν έβγαινε ο Μπουχαλάκης θα μπορούσε να παίξει. Επίσης, αν του έδινε την ευκαιρία να παίξει εξτρέμ, θα μπορούσε να παίζουν οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, κι εκείνος να είναι στο δεξιό άκρο με ανάποδο πόδι".

Τελικά είναι μια περίπτωση που αξίζει να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός;

"Είναι αρτίστας, ξέρει πολλή μπάλα, αλλά είναι ακόμα μικρός, είναι διαμαντάκι που θέλει δουλειά για να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα. Για τον Ολυμπιακό τον θεωρώ λίγο άγουρο, γιατί ο Μαρτίνς έχει κορμό παικτών και θεωρώ ότι δύσκολα θα τον αλλάξει για να βάλει έναν παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η τιμή πώλησης του Σεμέδο - Δεν τήρησε τον λόγο του σε Μαρινάκη - "Παραμύθι" χωρίς δράκο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags