Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Με... χίλια από τη Βραζιλία στην Τούμπα - Κάνει απρόβλεπτο τον ΠΑΟΚ - Εκεί θα τον βάζει ο Λουτσέσκου"
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-12 23:08:00

"Με... χίλια από Βραζιλία στην Τούμπα - Κάνει απρόβλεπτο τον ΠΑΟΚ - Εκεί θα τον βάζει ο Λουτσέσκου"

Sportdog Team
"Με... χίλια από Βραζιλία στην Τούμπα - Κάνει απρόβλεπτο τον ΠΑΟΚ - Εκεί θα τον βάζει ο Λουτσέσκου"

Η πρώτη μεταγραφή του Δικεφάλου και το πλάνο του Ρουμάνου προπονητή. Ο Λέο Ζαμπά ετοιμάζει βαλίτσες για την Θεσσαλονίκη και το sportdog.gr σας παρουσιάζει την αγωνιστική του κατάσταση, αλλά και το σχέδιο που έχουν οι "ασπρόμαυροι" για αυτόν ενόψει του υπόλοιπου της σεζόν.

ΠΑΟΚ - Λέο Ζάμπα: Το όνομα του Βραζιλιάνου εξτρέμ βρίσκεται ξανά στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι θα επιστρέψει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να ενισχύσει την ομάδα.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Γιάννη Ντούζγο, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για την παρουσία τού Ζάμπα στο διάστημα που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Βάσκο Ντα Γκάμα.

Διαβάστε όσα είπε:

"Ήταν αναπληρωματικός - Βασίζεται η Βάσκο πάνω του - Δημιουργεί καταστάσεις"

"Ξεκίνησε τη σεζόν στη Βάσκο Ντα Γκάμα που πήγαινε για τίτλο-άνοδο, αλλά οι πρώτοι μήνες δεν ήταν καλοί για την ομάδα. Ήταν περισσότερο αναπληρωματικός. Αλλά από τον Ιούλιο και μέχρι τώρα είναι βασικός, έχει ικανοποιητική παρουσία, έχει βάλει τρία γκολ, είναι από τους παίκτες που βασίζεται η Βάσκο για να κάνει αντεπίθεση", σχολίασε στο αρχικά μέσω του sportdog ο Γ. Ντούζγος.

Έχει παρουσιάσει βελτίωση σε σχέση με τον παίκτη που γνωρίζαμε;

"Ο Δικέφαλος δείχνει ότι θέλει ενίσχυση και όταν έχεις προπονητή τύπου ο Λουτσέσκου, που δουλεύει με τους παίκτες ξεχωριστά, ξέρει να δουλέψει μαζί τους, τους δίνει όραμα. Επίσης, έρχεται γκαζωμένος από τη Βραζιλία. Η αλήθεια είναι ότι επειδή στη Βραζιλία είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια και τα ματς πηγαίνουν στο ξεπέταγμα και με προσωπικές ενέργειες, δεν μπορεί να πει κάποιος αν έχει βελτιωθεί στο τακτικό κομμάτι κ.λπ. Δεν είναι τόσο καλός στο τελείωμα των φάσεων, αλλά δημιουργεί καταστάσεις. Βασίζεται η Βάσκο σε αυτόν για να δημιουργήσει καταστάσεις".

"Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου - Εκεί να βάλει τον Ζάμπα για να είναι απρόβλεπτος"

Πώς μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου;

"Ο ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου, που παίρνει το 100% από κάθε παίκτη, είναι ευκαιρία να τον φέρει πίσω και να θεωρηθεί μεταγραφή, να γίνει πιο απρόβλεπτος, να έχει περισσότερες επιλογές. Στον Δικέφαλο έχουν ρόστερ που δεν είναι για δύο δυνατά παιχνίδια την εβδομάδα, άρα αυτός αν έρθει θα είναι προσθήκη που μπορεί να βοηθήσει. Μάλιστα, παίζει φουλ και χωρίς τραυματισμούς".

Μπορεί να γίνει καλύτερος ο ΠΑΟΚ με τον Ζάμπα, να του δώσει ώθηση;

"Οι Βραζιλιάνοι έχουν δυσκολίες να προσαρμοστούν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, που είναι και πιο σκληρό και καλύτερο τακτικά. Στη Βραζιλία είναι πιο ελεύθερο το ποδόσφαιρο, ο Λουτσέσκου ξέρει να μιλάει και να εξηγεί τι θέλει. Θα μπορούσε να γίνει πιο επιθετικός ο Δικέφαλος με τον Ζάμπα, να ξεκινάει εκτός περιοχής, πίσω από τον επιθετικό, και με κινήσεις να ανοίγει διαδρόμους, απρόβλεπτα, όχι μόνο από τον άξονα ή μόνο από τα πλάγια, να κινείται παντού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος "Γιούρκας" ο Πέλκας - Σφραγίδα Rogon στο μεγάλο μεταγραφικό deal - Στην ομάδα του Βαλμπουενά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags