Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Εξτρέμ καλύτερος του Ποντένσε - Θέλουν λεφτά και παίκτες από Ολυμπιακό - 10 εκατ. και... Λιντς"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-13 18:15:00

"Εξτρέμ καλύτερος του Ποντένσε - Θέλουν λεφτά και παίκτες από Ολυμπιακό - 10 εκατ. και... Λιντς"!

του Γιώργου Κτενά
"Εξτρέμ καλύτερος του Ποντένσε - Θέλουν λεφτά και παίκτες από Ολυμπιακό - 10 εκατ. και... Λιντς"!

Ο παίκτης αποκάλυψη που κάνει τρομερή σεζόν και ο ανταγωνισμός. Ποιος είναι ο Μάρκους Έντουαρντς που απασχολεί ξανά στους Πειραιώτες, τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του και η σύγκριση με τον Πορτογάλο άσο. Η τιμή πώλησής του και ο μεγάλος ανταγωνισμός. Πώς θα μπορούσε να έρθει στους "Ερυθρολεύκους"!

Ολυμπιακός: Το όνομα του Μάρκους Έντουαρντς επέστρεψε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και ο Μίγκελ Κορέια, σε συνέντευξή του στο sportdog, μίλησε για τον νεαρό Άγγλο εξτρέμ που είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι τους Πειραιώτες.

Ο 22χρονος ακραίος της Γκιμαράες βρίσκεται ξανά στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών, καθώς είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά στην Πορτογαλία. Μέχρι στιγμής έχει τέσσερα γκολ και δύο ασίστ και φέρεται ως μεταγραφικός στόχος διαφόρων ομάδων, όπως της Πόρτο, της Σπόρτινγκ, της Λιντς και του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για μία περίπτωση που σαφώς και αρέσει στους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι πάντως έχοντας στα άκρα της επίθεσης πολλούς ποδοσφαιριστές, δύσκολα θα έκαναν κίνηση για τον Ιανουάριο. Άλλωστε, η Γκιμαράες ζητάει σύμφωνα με δημοσιεύματα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αν πωληθεί ο παίκτης έχει δικαιώματα στη μεταγραφή του (το 50%) και η Τότεναμ.

Ο αρχισυντάκτης τής εφημερίδας A΄ Bola λοιπόν, που γνωρίζει άριστα τόσο το πορτογαλικό όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο, πέρασε από… ακτίνες τον Έντουαρντς!

Διαβάστε την ανάλυσή του:

"Λεφτά και παίκτες για να πουλήσει - Περιμένουν πρόταση από Ολυμπιακό - Καλύτερος από Ποντένσε"

"Ο Έντουαρντς είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά θα πρέπει πρώτα να δούμε τι θα γίνει με την Γκιμαράες. Γιατί το ρεπορτάζ εδώ, στην Πορτογαλία, αναφέρει ότι περιμένουν πολύ καλή πρόταση για να τον παραχωρήσουν", είχε αναφέρει στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Μ. Κορέια.

Το ρεπορτάζ μέσα στο καλοκαίρι, που είχε "παίξει" ξανά δυνατά το όνομα του Έντουαρντς, ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός ήταν διατεθειμένος να δώσει 5 εκατ. ευρώ συν τους Πέπε και Τιάγκο Σίλβα για να αποκτήσει τον Έντουαρντς.

Ο καλός συνάδελφος από την Πορτογαλία σχολίασε σχετικά: "Η Γκιμαράες θέλει και χρήματα και έμψυχο υλικό για να τον παραχωρήσει. Τον Πέπε για παράδειγμα τον θέλουν ξανά στο ρόστερ τoυς (σ.σ. τώρα αγωνίζεται στην Φαμαλικάο). Πάντως περιμένουν πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Έντουαρντς".

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του παίκτη τόνισε: "Είναι πολύ καλός παίκτης, πολύ γρήγορος, παίζει τόσο δεξιά όσο και αριστερά, και είναι πολύ δύσκολο να του πάρει κάποιος την μπάλα από τα πόδια. Τεχνίτης και θεωρώ ότι ως παίκτης, συνολικά, είναι καλύτερος από τον Ποντένσε".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" από το CAS: Αλλάζει η βαθμολογία της Superleague!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags