Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τον… τέλειωσε ο Μαρτίνς από του Ρέντη - Νέα απίθανη πώληση Μαρινάκη - Ρήτρα 5 εκατ, στις 31/12!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-14 22:35:00

Τον… τέλειωσε ο Μαρτίνς από του Ρέντη - Νέα απίθανη πώληση Μαρινάκη - Ρήτρα 5 εκατ. στις 31/12!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τον… τέλειωσε ο Μαρτίνς από του Ρέντη - Νέα απίθανη πώληση Μαρινάκη - Ρήτρα 5 εκατ. στις 31/12!

Ο... ξεχασμένος που θα φέρει λεφτά και οι ομάδες που τον πολιορκούν. Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην κατάφερε να παίξει, αφού δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του Πορτογάλου προπονητή, ωστόσο έχει πέραση και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον ενόψει Ιανουαρίου.

Ολυμπιακός: Μπορεί οι φίλαθλοι της ομάδας να κοντεύουν να τον... ξεχάσουν, όμως ο Μάξι Λοβέρα ανήκει ακόμα στον Ολυμπιακό και μάλιστα o δανεισμός του στη Ρασίνγκ Κλουμπ ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου.

Ο Αργεντινός μέσος δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα ουδέποτε μπόρεσε να προσαρμοστεί και να δείξει κάτι το ιδιαίτερο.

Ο Λοβέρα τα πήγε κάπως καλύτερα στη Ρασίνγκ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του, φορώντας τη φανέλα της. Τη φετινή σεζόν ο 22χρονος μετρά 14 συμμετοχές, στις οποίες δεν κατέγραψε κάποιο γκολ ή ασίστ. Η Ρασίνγκ δεν πρόκειται να εξασκήσει την οψιόν αγοράς, ύψους 5.000.000 δολαρίων, που προβλέπεται στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Το πιθανότερο για τον Λοβέρα πάντως είναι να μην επιστρέψει στο Λιμάνι, με το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού να είναι υπαρκτό για την περίπτωσή του. Η βραζιλιάνικη Βάσκο Ντα Γκάμα φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν είναι η μόνη.

Όπως υποστηρίζουν καλά ενημερωμένες πηγές, υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι που ψάχνονται για τον Αργεντινό μέσο, με τον Ολυμπιακό να ελπίζει ότι θα βρεθεί αγοραστής για τον Λοβέρα, κάτι που με βάση τα τωρινά δεδομένα φαντάζει πολύ πιθανό. Ειδάλλως, ο παίκτης θα επιστρέψει στον Πειραιά, έστω και μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χλωμός" ο Πινακάς στον Ολυμπιακό - Πρέπει να... κερδίσει Ιμπαγάσα-Μαρτίνς - "Μπάχαλο" με Κούγια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags