Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παϊτίμ Κασάμι: Επιστρέφει για να πάρει φανέλα βασικού;
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-16 10:45:00

"Έρχεται βασικός στον Ολυμπιακό ο Κασάμι - Αυτόν βγάζει από την 11αδα - Δεν σπάει η μεταγραφή..."

του Γιώργου Κτενά
"Έρχεται βασικός στον Ολυμπιακό ο Κασάμι - Αυτόν βγάζει από την 11αδα - Δεν σπάει η μεταγραφή..."

Η μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι του, το πλάνο Μαρτίνς και το πρωτάθλημα. Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Ελβετός άσος που... στέλνουν στο Λιμάνι και πότε θα μπορούσε να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα; Γιατί ταιριάζει απόλυτα στο σύστημα του Πορτογάλου προπονητή και τα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του.

Ολυμπιακός - Παϊτίμ Κασάμι: Σε πολύ καλή κατάσταση είναι φέτος ο Ελβετός άσος, που τα ρεπορτάζ τον θέλουν να ενδιαφέρει ξανά τους Πειραιώτες, όπως αποκάλυψε στο sportdog ο Γιώργος Κούλης.

Ο καλός δημοσιογράφος, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο της Ελβετίας, αναφέρθηκε στον πρώην παίκτη των Ερυθρόλευκων και την προοπτική να επιστρέψει στο Λιμάνι, αν και κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να συμβεί αυτό το διάστημα. 

"Βασικός είναι ξανά φέτος, παίζει 8άρι στο 4-4-2, πολύ καλός και φέτος ενώ η ομάδα του πηγαίνει καλά και έχει ως στόχο το πρωτάθλημα. Έχει καλή συνεργασία στους χαφ, πατάει περιοχή, πολύ καλός με το κεφάλι, καλός διασκελισμός, δεν έχει κάνει γκολ φέτος σε σχέση με πέρσι", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Γ. Κούλης.

Πώς είναι σε σχέση με τον παίκτη που θυμόμαστε από τη θητεία του στον Ολυμπιακό;

"Είναι πιο έμπειρος, μυαλωμένος, έχει πιο ηγετικό ρόλο στη Βασιλεία και, σίγουρα, έχει περισσότερες αρμοδιότητες. Ξεχωρίζει στην 11άδα της ομάδας του".

Σε ποια θέση θεωρείς ότι μπορεί να βρει χώρο στον Ολυμπιακό;

"Αρχικά μπορεί και με το παραπάνω να βρει θέση στον φετινό Ολυμπιακό. Πιστεύω ως 8άρι μπορεί να παίξει, θα μπορούσε να βρει ρόλο, στην 11άδα του Ολυμπιακού, με τον Καμαρά πλάι του και με τον Αγκιμπού μπροστά τους, ας πούμε, μπορεί εύκολα στην Ελλάδα". 

Τι καινούργιο μπορεί να φέρει αν αποκτηθεί;

"Αναλογικά με αυτούς που έχει, για παράδειγμα ο Κούντε δεν έχει βγει μέχρι στιγμής, ο Εμβιλά δεν είναι πολύ καλός φέτος. Θα δώσει δύναμη ο Κασάμι και οργανωτικά θα είναι καλός αν έρθει. Θεωρώ ότι δεν είναι μόνο θέμα καινούργιου, ".  

Σε ποιο σχήμα θα ταίριαζε;

"Στα δύσκολα παιχνίδια μπορεί να θέλει δύο βαριά κορμιά, δηλαδή και τον Εμβιλά και τον Κασάμι, και μπροστά τον Αγκιμπού. Πάντως θεωρώ ότι το θέμα με τους χαφ αφορά κυρίως το γεγονός ότι θα χάσει παίκτες στο Κόπα Άφρικα, οπότε χρειάζεται παίκτες για εκείνη την περίοδο". 

Τέλος, θεωρείς ότι είναι δύσκολο να γίνει αυτή η μεταγραφή;

"Αν θέλει ο παίκτης να επιστρέψει, δε νομίζω ότι μπορεί να σπάσει η μεταγραφή. Είναι επιθυμία του να επιστρέψει, απλώς το θεωρώ δύσκολο τον Γενάρη γιατί πηγαίνουν για πρωτάθλημα στη Βασιλεία και ο Κασάμι είναι είναι βασικός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" η Αγγλία για νέο deal στο Λιμάνι! Οκτώ εκατομμύρια η τιμή - "Ψάχνει" τον πρόεδρο ο Μανωλάς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags