Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: "Ζημιά" στον Ολυμπιακό με Σεμέδο - "Αυτά τα χρήματα δίνουν" - "Ανοιχτός για Ελλάδα ο Φερνάντο Σάντος"
| 2021-11-16 17:31:00

"Ζημιά" στον Ολυμπιακό με Σεμέδο - "Αυτά τα χρήματα δίνουν - Ανοιχτός για Ελλάδα ο Σάντος"

του Γιώργου Κτενά
"Ζημιά" στον Ολυμπιακό με Σεμέδο - "Αυτά τα χρήματα δίνουν - Ανοιχτός για Ελλάδα ο Σάντος"

Οι δύο μεγάλες ομάδες που ενδιαφέρονται και ο επόμενος κόουτς της Εθνικής. Τι συμβαίνει με την επιστροφή του Ρούμπεν Σεμέδο στο Λιμάνι και την πιθανή πώλησή του τον Γενάρη και πώς σχολιάζουν στην Πορτογαλια τα σενάρια για τον Ομοσπονδιακό προπονητή και την Εθνική Ελλάδας.

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία για τον στόπερ των Πειραιωτών και το ενδιαφέρον που υπάρχει από την πατρίδα του, δεδομένου ότι το μέλλον του στο Λιμάνι είναι δυσοίωνο.

Τι ισχύει με τις Μπενφίκα και Πόρτο και πόσα χρήματα δίνουν για την απόκτησή του Σεμέδο; Ακόμα, τι έγινε ανάμεσα σε Σάντος και Κριστιάνο Ρονάλντο και πόσες πιθανότητες υπάρχουν για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας ο Φερνάντο;

Ο Μίγκελ Κορέια, αρχισυντάκτης τής έγκυρης πορτογαλικής εφημερίδας A΄ Bola, αναλύει στο sportdog...

"Δεν είναι μόνο η Μπενφίκα για Σεμέδο - 4 εκατ. στον Ολυμπιακό - Δεν ασχολούνται μαζί του"

"Ο Ζεσούς τον γνωρίζει καλά, έχει πρόβλημα τραυματισμού με έναν βασικό του στόπερ μέχρι τέλος της σεζόν στην Μπενφίκα, άρα χρειάζεται αμέσως άλλον αμυντικό. Αλλά οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι και η Πόρτο μπορεί να τον διεκδικήσει", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο M. Kορέια και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Πιστεύω θα ήταν λίγο πιο εύκολο για την Μπενφίκα, λόγω του Ζεσούς. Ξέρουμε το πρόβλημα που υπήρξε τελευταία στην Ελλάδα, όπως και όταν ήταν στην Ισπανία, αλλά ο Ζεσούς τον θέλει γιατί μαζί του ήταν βασικός και στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας".

Πόσα λεφτά θα μπορούσε να δώσει μια ομάδα από την Πορτογαλία για τον Σεμέδο;

"Με όλα αυτά που έχουν συμβεί από το περασμένο καλοκαίρι, που βρίσκεται εκτός ομάδας, θεωρώ ότι η τιμή που θα μπορούσαν να προσφέρουν οι πορτογαλικές ομάδες για να τον αποκτήσουν είναι ανάμεσα σε 3 και 5 εκατ. ευρώ. Τα 4 εκατ. ευρώ νομίζω ότι είναι λογική τιμή".

Γράφει κάτι ο Τύπος στην Πορτογαλία για Σεμέδο;

"Δεν γράφουν τίποτα για την ώρα, περιμένουν να δουν ποια θα είναι τα δεδομένα μέσα στο επόμενο διάστημα".

"Για αυτό την είπε σε Σάντος ο Ρονάλντο - Τότε θα τελειώσει από την Πορτογαλία - Ανοιχτός για την Εθνική Ελλάδας"

Κύριε Κορέια, τι συνέβη τελικά ανάμεσα σε Σάντος και Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά το παιχνίδι της Πορτογαλίας με τη Σερβία;

"Ήταν μια στιγμή, πέρασε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι για τον Ρονάλντο ήταν άσχημο να χάσει την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ, στο τελευταίο λεπτό. Πέρασε αυτό όμως και τώρα πρέπει να κάνουν καλή προετοιμασία για τα πλέι οφ".

Συντηρείται ένα ρεπορτάζ στην Ελλάδα που θέλει τον Σάντος να είναι υποψήφιος για την Εθνική, αν αποχωρήσει από την Πορτογαλία. Υπάρχει τέτοια προοπτική;

"Από την Ομοσπονδία υποστηρίζουν ότι σίγουρα δεν φεύγει από την Εθνική, δεν λένε ότι αν χάσει θα φύγει. Υπάρχει μια σιγουριά ότι αυτός θα συνεχίσει, αλλά η δική μου εμπειρία λέει ότι στο ποδόσφαιρο κανείς δεν ξέρει τι μπορεί θα γίνει στο μέλλον. Κι εγώ θεωρώ ότι αν δεν πάει καλά στα πλέι οφ, θα τελειώσει από την ομάδα".

Θεωρείτε ότι θα μπορούσε να έρθει Ελλάδα για την Εθνική;

"Σίγουρα αφού ο Σάντος πάντα λέει ότι είναι περισσότερο Έλληνας από Πορτογάλος. Έχει περάσει πολλά χρόνια στην Ελλάδα με την Εθνική, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, και την αγαπάει πολύ τη χώρα σας. Αν δεν συνεχίσει στην Πορτογαλία, σίγουρα θα είναι ανοιχτός για να το κάνει στην Ελλάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απέρριψε δύο Έλληνες για Ολυμπιακό ο Μαρτίνς - Ξεκάθαρος Σαββίδης: 10 εκατομμύρια για άσο του ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags