Ολυμπιακός: Ο Ρούμπεν Σεμέδο γύρισε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους συμπαίκτες του μετά από δυόμιση μήνες.

Η αποχή του Πορτογάλου από τις προπονήσεις μπορεί να έλαβε τέλος, όμως παραμένει αμφίβολο το αν θα τον ξαναδούμε ποτέ σε αγώνα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Η υπόθεση του Πορτογάλου, για τον οποίο ενδιαφέρονται η Πόρτο και η Μπενφίκα, παραμένει ανοιχτή ως προς την κατάληξή της.

Πάντως, ο Σεμέδο φαίνεται πως έχει γυρίσει αποφασισμένος να διεκδικήσει μια ακόμα ευκαιρία. Η παρουσία του στου Ρέντη κάθε άλλο παρά αδιάφορο ποδοσφαιριστή δείχνει, με τον Πορτογάλο να είναι έτοιμος να δείξει πράγματα στις προπονήσεις και να το παλέψει. Ωστόσο, το αν ο διεθνής αμυντικός θα βρεθεί ξανά στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί πολυεπίπεδο ζήτημα που δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο.

Ζόρια για Κούτρη, δεν τον θέλει ο Μαρτίνς

Ένας ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού που δεν περνά τις καλύτερες μέρες της καριέρας του είναι ο Λεονάρντη Κούτρης, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Βέβαια η λέξη "αγωνίζεται" δεν είναι η ιδανική για να περιγράψει τη φετινή παρουσία του Κούτρη στη γερμανική ομάδα, μιας και ο Έλληνας παίκτης δεν υπολογίζεται και έχει να πάρει λεπτό συμμετοχής από τις 28 Αυγούστου!

Παρά την αλλαγή προπονητή, ο διεθνής μπακ δεν βρίσκεται στα πλάνα της Φορτούνα και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, οι Γερμανοί δεν πρόκειται να πληρώσουν την οψιόν αγοράς ύψους 3.000.000 ευρώ για τον Έλληνα αμυντικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κούτρης δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, που φέρεται να έχει "ανάψει κόκκινο" στο ενδεχόμενο επιστροφής του 26χρονου άσου, όπως σας αποκάλυψε και ο Ευάγγελος Μίχος σε χθεσινό ρεπορτάζ στο Sportdog.gr. Κάτι που σημαίνει ότι το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός  θα βρεθεί εκ νέου σε φάση αναζήτησης ομάδας προκειμένου να παραχωρήσει τον αριστεροπόδαρο παίκτη. Εγχείρημα δύσκολο, εάν οι μετοχές του Κούτρη εξακολουθήσουν να βρίσκονται τόσο χαμηλά...

Όσον αφορά τον νεαρό μπακ, που παρότι έχει συμβόλαιο στο Λιμάνι, συνεχώς ψάχνει ομάδα τα τελευταία χρόνια, η κατάσταση είναι κάπως μπερδεμένη. Άνθρωποι που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, αναφέρουν με βεβαιότητα πως όσο είναι ο Μαρτίνς στον πάγκο, δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει. Κάποιοι ισχυρίζονται πως η απόφαση του Πορτογάλου αφορά καθαρά αγωνιστικούς λόγους και τα παράπονα που έχει από το αμυντικό κομμάτι. Άλλοι επίσης αναφέρουν, χωρίς να επιβεβαιώνεται, πως σε προηγούμενη συζήτηση ο παίκτης είχε ζητήσει με… άκομψο τρόπο από τον προπονητή να του εγγυηθεί ότι θα παίζει και ότι δεν θα είναι αναπληρωματικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν το έχει γράψει κανείς - Παιχταράς από Βραζιλία για Ολυμπιακό - Στέλνει πάγκο τον...