Facebook Pixel Γκάρεθ Μπέιλ - Ολυμπιακός: "Πετάει τη σκούφια της η Ρεάλ για Μπέιλ - Δεν έχει πλέον φιλοδοξίες - Τρεις κατηγορίες κάτω ο Ολυμπιακός"
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-17 15:25:00

"Πετάει τη σκούφια της η Ρεάλ για Μπέιλ - Δεν έχει φιλοδοξίες - Τρεις κατηγορίες κάτω ο Ολυμπιακός"

του Παναγιώτη Νικολάου
"Πετάει τη σκούφια της η Ρεάλ για Μπέιλ - Δεν έχει φιλοδοξίες - Τρεις κατηγορίες κάτω ο Ολυμπιακός"

Το ΤΡΕΛΟ μεταγραφικό σενάριο για τον Ουαλό άσο και τους Πειραιώτες. Ποιος έγραψε για τον Γκάρεθ Μπέιλ και τον Ολυμπιακό και γιατί στη Μαδρίτη... παρακαλάνε να βρεθεί ομάδα για να τον "ξεφορτωθούν". Σε τι κατάσταση βρίσκεται και ποιες οι πιθανότητες να τον δούμε στην Ελλάδα.

Ολυμπιακός - Γκάρεθ Μπέιλ: Πιθανότατα στο πλαίσιο χιούμορ θα μπορούσε να συνδέσει κάποιος τους Πειραιώτες με τον διεθνή Ουαλό άσο - Όχι γιατί οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν αποδείξει ότι μπορούν να φέρουν top class ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα, αλλά κυρίως γιατί ο Μπέιλ δεν φαίνεται να έχει το κίνητρο για να παίξει μπάλα . Αν και η Ρεάλ Μαδρίτης ευχαρίστως θα ξεφορτωνόταν το συμβόλαιό του.

 

Παρόλα αυτά υπήρξε πρωτοσέλιδη αναφορά στο γεγονός ότι προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Ουαλός, προφανώς στο πλαίσιο προτάσεων που γίνονται λίγο πριν από την έναρξη μεταγραφικών περιόδων.

 

Με αποτέλεσμα το sportdog.gr να επικοινωνήσει με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Λυκάκη, που γνωρίζει σε βάθος το ισπανικό ποδόσφαιρο, για να προσεγγίσουμε όσο περισσότερο γίνεται την πιθανότητα να δούμε στην Ελλάδα, με την φανέλα του Ολυμπιακού, τον Μπέιλ. 

 

 

"Δεν υπάρχει Μπέιλ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Ποτάκια, φαγητό, γκολφ - Κάθισε πάνω στο συμβόλαιο"

 

Βαγγέλη, σε ποια κατάσταση είναι ο Μπέιλ στη Ρεάλ;

 

"Τραυματίας είναι πάλι. Αλλά και τραυματίας να μην ήταν, δεν υπάρχει Μπέιλ ως παίκτης στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Πηγαίνει και παίζει με την Ουαλία, κάνει ένα καλό ματς, τραυματίζεται, επιστρέφει στην Ισπανία, ποτάκια, φαγητό, γκολφ, μια χαρά ζωή".

 

Ξέρεις τι ισχύει με το συμβόλαιό του;

 

"Οι Άγγλοι έγραψαν ότι τον ζήτησε ο Αντόνιο Κόντε για να τον πάρει ξανά στην Τότεναμ, να επιστρέψει στην Αγγλία. Δεν ξέρω αν θα προχωρήσει αυτό, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει κάτσει πάνω στο συμβόλαιό του. Γκολφ παίζει, που είναι μεγάλος λάτρης, αλλά με την μπάλα δεν πολυασχολείται".

 

"Πετάει τη σκούφια για να τον ξεφορτωθεί - Τρεις κατηγορίες κάτω ο Ολυμπιακός"

 

Υπάρχει περίπτωση να φύγει από τη Ρεάλ;

 

"Η Ρεάλ θα πετούσε τη σκούφια της για να τον ξεφορτωθεί αλλά δεν υπάρχει κορόιδο για να τον πληρώσει. Προσπάθησε πέρσι με τον δανεισμό στην Τότεναμ, αλλά δεν ψάρωσαν στην Αγγλία να τον αποκτήσουν με μεταγραφή".

 

Στην περίπτωση που βρεθεί φόρμουλα για να φύγει, θεωρείς ότι θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να είναι επιλογή του;

 

"Αν ήταν στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε διαδικασία πρόκρισης, να πάει στους 16 κ.λπ., θα καταλάβαινα να ήθελαν ένα μεγάλο όνομα. Αλλά στο Γιουρόπα Λιγκ, κι ενώ δεν ξέρουμε καν αν θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ, το θεωρώ δύσκολο. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, και για τον παίκτη θα ήταν σαν να κατέβαινε τρεις κατηγορίες το να φύγει από την Primera και τη Ρεάλ για τη Σούπερ Λιγκ και τον Ολυμπιακό. Ήδη είναι μια κατηγορία κάτω το να φύγει από τη Ρεάλ και να πάει στην Τότεναμ".

 

"Δεν έχει φιλοδοξία για Ολυμπιακό - Κορυφή ή ελεύθερος πίσω από τον επιθετικό"

 

Δεν πιστεύεις, δηλαδή, ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να του δώσει κίνητρο για να έρθει και να παίξει μπάλα - Πέρα από το αν θα μπορούσε να βρεθεί λύση με το τεράστιο συμβόλαιό του.

 

"Μονο με τη μορφή δανεισμού θα μπορούσε να έρθει, αλλά δεν νομίζω ότι έχει τη φιλοδοξία για να το κάνει. Μα ούτε στη Ρεάλ έχει τη φιλοδοξία για να παίξει. Κάποια εποχή υποστήριζε ότι ήταν ο Ρονάλντο στην ομάδα και του έπαιρνε τα φώτα, αν και αυτός ήταν καλύτερος. Αλλά και από όταν έφυγε ο Πορτογάλος δεν έκανε τίποτα. Έχει δηλώσει κιόλας ότι οι προτεραιότητές του είναι η εθνική ομάδα της Ουαλίας, το γκολφ και έπειτα η Ρεάλ. Τι να συζητάμε τώρα;".

 

Έχει νόημα να πούμε ποια θα ήταν η κατάλληλη θέση για εκείνον, αν ερχόταν στην Ελλάδα ή το σενάριο είναι ήδη πολύ υποθετικό;

 

"Στην κορυφή θα έπαιζε. Μα και με την Ουαλία που πηγαίνει για να παίξει, ως ελεύθερος πίσω από τον επιθετικό αγωνίζεται και τα πηγαίνει πολύ καλά".

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην Εθνική με Φερνάντο Σάντος!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags