Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Φερνάντο Σάντος: Βόμβα στην Εθνική με Φερνάντο Σάντος!
| 2021-11-17 01:55:00

Βόμβα στην Εθνική με Φερνάντο Σάντος!

Του Ηλία Λιβάνιου
Βόμβα στην Εθνική με Φερνάντο Σάντος!

Αποκάλυψη για τον διάδοχο του Τζον Φαν'τ Σχιπ στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Η περίπτωση Ερνέστο Βαλβέρδε που έπεσε στο τραπέζι και η υποψηφιότητα του Πορτογάλου κόουτς που βρίσκεται πλέον ψηλά, αλλά παραμένει δύσκολη.

Η Εθνική Ελλάδος, παρά τις αρχικές προβλέψεις και το ρεπορτάζ που υπήρχε, δεν θα πορευθεί στην επόμενη ημέρα με τον Τζον Φαν'τ Σχιπ στον γαλανόλευκο πάγκο, όπως σας αποκάλυψε πρώτο το Sportdog.gr! Ο Ολλανδός τεχνικός πλήρωσε το τελευταίο ματς με το Κόσοβο, το οποίο δεν τον βοήθησε παρά το γεγονός ότι είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων διεθνών.

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα φαντάζει πιθανό πως ο κόουτς θα είναι ξανά ξένος! Ούτε Ουζουνίδης, ούτε Δώνης. Στην ΕΠΟ αναζητούν ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής και για αυτό έχε πέσει στο τραπέζι το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο οι πληροφορίες λένε πως ο νούμερο 1 στόχος δεν είναι άλλος από τον Φερνάντο Σάντος!

Μάλιστα, αυτός είναι ο λόγος που στην ΕΠΟ λένε ότι έχουν χρόνο για τον επόμενο προπονητή θέλοντας να δουν πως θα εξελιχθούν και οι αγώνες της Πορτογαλίας στα μπαράζ τον επόμενο Μάρτιο, αφού ο Σάντος θα σταματούσε στο Μουντιάλ του Κατάρ! Οπότε αναμένουμε τις εξελίξεις.

Ούτως ή άλλως οι άνθρωποι της ΕΠΟ θα ποντάρουν ένα μακρόοπνο πλάνο στον Σάντος, ο οποίος εάν επιστρέψει σε έναν πάγκο που είχε λατρέψει θα βρει στην ομάδα και τον Τάκη Φύσσα με τον οποίο είχε συνεργαστεί εξαιρετικά στην πρώτη του θητεία. Κακά τα ψέματα, ο Σάντος έχει να προπονήσει κλαμπ από το μακρινό 2010 και βαδίζοντας στο 68ο έτος της ηλικίας του δύσκολα θα ήθελε να μπει ξανά στην διαδικασία της καθημερινής ενασχόλησης με μια ομάδα που έχει τελείως διαφορετικές απαιτήσεις και ρυθμούς από έναν ομοσπονδιακό πάγκο.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ζημιά" στον Ολυμπιακό με Σεμέδο - "Αυτά τα χρήματα δίνουν - Ανοιχτός για Ελλάδα ο Σάντος"
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags