Facebook Pixel Ζουάν Λαπόρτα: Έριξε... βόμβες ο Λαπόρτα που τρέλανε τον κόσμο της Μπαρτσελόνα - "Δεν αποκλείω επιστροφή Μέσι και..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-17 17:38:00

Βόμβες Λαπόρτα: Τρέλανε τον κόσμο της Μπαρτσελόνα - "Δεν αποκλείω επιστροφή Μέσι και..."

Sportdog Team
Βόμβες Λαπόρτα: Τρέλανε τον κόσμο της Μπαρτσελόνα - "Δεν αποκλείω επιστροφή Μέσι και..."

Απίστευτες ατάκες από τον πρόεδρο των Μπλαουγκράνα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Ντάνι Άλβες που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στο Καμπ Νόου τόσο του Αργεντίνου σούπερ σταρ, αλλά και ακόμα ενός αγαπημένου προσώπου στον κόσμο της ομάδας.

Ζουάν Λαπόρτα: Τόσο η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τσάβι, όσο και επιστροφή του Ντάνι Άλβες στην Βαρκελώνη έχουν κάνει τους φίλους της ομάδας πως είναι κοντά και άλλες επιστροφές, με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα να τονίζει πως ο Βραζιλιάνος έκανε ότι μπορούσε για να επιστρέψει στον σύλλογο, κάτι που θα προσθέτει ανταγωνιστικότητα, προσωπικότητα και νοοτροπία νικητή στα αποδυτήρια.

Βέβαια τα σημαντικά ο ισχυρός άνδρας των Μπλαουγκράνα τα είπε αργότερα, όταν ρωτήθηκε για επιστροφή των Λιονέλ Μέσι και Αντρές Ινιέστα στην Μπαρτσελόνα.

«Δεν το αποκλείω. Στην ζωή ποτέ δεν ξέρεις. Ο Ντάνι Άλβες απέδειξε ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον, είναι ακόμα ενεργοί παίκτες και βοήθησαν να μεγαλώσει τόσο πολύ αυτός ο σύλλογος», είπε ο Ζουάν Λαπόρτα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags